Deep Work Retreat

Thuiskomen bij jezelf

Herken je dit?

 • Je werkt de laatste tijd continu op de automatische piloot,
 • Je blijft maar doorgaan,
 • Je laat je continu beïnvloeden door prikkels uit de omgeving,
 • Je past je aan aan de mensen om je heen,
 • Je vind het lastig om te kiezen voor jezelf,
 • Je weet niet goed wat je leuk vind,
 • Je vind het moeilijk om te voelen wat echt bij je past,
 • Je raakt continu overprikkeld.

Doordat je te weinig vertraagt en continu maar doorgaat raak je overprikkeld. Doordat je niet vertraagd kun je ook niet voelen en heb je continu het gevoel dat je van alles moet.

Door te vertragen en te voelen kun je ervaren wat er in je lichaam speelt. En kom je weer dichter bij jezelf en voel je wat echt bij je past.

Ervaren wat je voelt

Tijdens het Deep Work Retreat brengen we je terug naar de essentie van je diepste zelf. Je leert patronen ontdekken en leert deze ook weer loslaten vanuit zachtheid. Dit doen we door middel van opstellingen, visualisaties, yin yoga, NLP, coaching en beweging in de natuur.

Het retreat vindt plaats in een Herberg temidden van de Drentse natuur. Tegenover de Herberg begint het Nationaal Park het Drents-Friese Wold met ruim 130 kilometer aan wandelpaden en meertjes waarin gezwommen mag worden.

Tijdens het Deep Work Retreat leer je opnieuw doorvoelen waar jouw verlangens liggen. Wat wil jij nou echt? Waar liggen jouw drijfveren?

Door jouw diepere lagen af te pellen kom je terug bij de kern. Jouw essentie. We laten je de verbinding met het universum ervaren waardoor de verbinding tussen lichaam en geest hersteld wordt. Door weer te leren voelen en ‘natuurlijk’ adem te halen kom je tot rust en kun je makkelijker zijn in het moment.

Aan het einde van het Deep Work Retreat weet jij wat jouw drijfveren zijn. Je weet wat je wilt en voelt of iets bij je past of niet, waardoor je vanzelf meer keuzes maakt vanuit wie je echt bent. Je voelt je ontspannen en kunt ook makkelijker weer contact maken met jouw natuurlijke ademhaling en lichaam.

Dit retreat is voor iedereen. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken en de diepte in te gaan. Je zult jezelf weer herontdekken zodat je met heldere stappen verder kunt.

Lees gauw verder wat er allemaal is inbegrepen.

Direct Aanmelden

Wanneer: 13, 14 en 15 november.
Tijd: We starten op vrijdag om 10.00u en eindigen zondag om 20.00u.
Waar: Drenthe
Investering: € 1333,- inc btw

Inclusief Logies, healthy vegetarisch ontbijt, lunch en diner.

Wat het je oplevert

 • Een diepe ontspanning die aanhoudt in de dagen erna,
 • Je komt makkelijker bij je eigen gevoel,
 • Je weet beter wat je wilt in je leven,
 • Je kunt makkelijker keuzes maken voor jezelf,
 • Je leert je eigen patronen herkennen en loslaten,
 • Doordat je jezelf beter aanvoelt neem je makkelijker je eigen ruimte in,
 • Je gaat relaxter door het leven en je geniet meer van alles wat je doet.
 • Je Leeft Vrij.

Dit is wat wij zelf ook doen om steeds weer terug bij onszelf te komen. Om diep van binnen te voelen wie we écht zijn en wat we écht willen in ons leven.

Het geeft ons de ontspannen focus om ons droomleven te realiseren.

Leef vanuit je echte gevoel, Leef Vrij!

Voor Wie

Voor dit retreat heb je geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en de wil om je diepere zelf te ontdekken.

De Yoga vormen zijn licht en passen we per persoon aan aan wat jouw mogelijkheden zijn.

Ook met de ademhalingstechnieken houden we rekening met jouw niveau.

Juist doordat we met een kleine groep werken (maximaal 10 deelnemers), kunnen we het hele retreat op maat maken voor jou.

Waarom je maar niet tot rust komt

En daardoor ook niet vanuit jezelf kunt leven

Hoe vaak neem je echt de tijd om helemaal tot rust te komen? En dan bedoel ik niet even 10 minuten met een kopje thee gaan zitten, en tegelijkertijd even checken wat er op social media allemaal gebeurt. Of terwijl je toch even zit, meteen maar even een lijstje maken van alles wat je nog moet doen…

Ik bedoel echte rust.

Tijd en aandacht voor jezelf. Om even helemaal bij jezelf te komen.

In onze huidige maatschappij bestaat rust bijna niet meer. Zelfs als je even stil zit en helemaal niets doet, blijft je systeem toch nog steeds alert. Het suffe is dat je alleen maar een mobiel hoeft te hebben. Hij hoeft niet eens af te gaan.

Maar zodra je onbewust weet dat hij af zou kunnen gaan, staat je systeem al klaar om te reageren.

Ons verhaal

Bas van Pelt

“Ik geloof dat we veel meer kunnen dan we denken. Als we in onszelf durven te geloven en de beperkende overtuigingen van onszelf en anderen loslaten kunnen we alles bereiken wat we dromen.

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat er een onuitputtelijke bron van kracht en inspiratie in jou zit. Ik laat je zien hoe je los kunt komen van beperkende overtuigingen, ik leer je te dromen en je dromen waar te maken.”

In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Al in mijn stages fascineerde het me waarom de een snel herstelde en de ander allerlei complicaties ontwikkelde, ook al deden ze hetzelfde. Vanaf het begin van mijn carrière als fysiotherapeut en later als acupuncturist en coach ben ik op zoek gegaan naar de mechanismen die dit kunnen verklaren.

Via neurofysiologie, neuropsychologie, boeddhisme, Taoïsme, cranio-sacraal therapie, osteopathie, nlp en nog veel meer technieken ben ik uiteindelijk tot de inzichten gekomen van waaruit ik nu werk.

Inmiddels heb ik een eigen methode ontwikkeld, een boek geschreven en durf ik te zeggen dat ik een expert ben op het gebied van helen door je zelf te veranderen. In mijn praktijk behandel ik geen klachten. Ik help mensen te veranderen, waardoor hun klachten vanzelf verdwijnen.

Joyce Mol

Yin Yoga heeft me geholpen bij het herstel van mijn whiplash klachten en PTSS na een auto-ongeluk. Nekklachten, een evenwichtsorgaan dat uit balans was, angstklachten haalde me volledig onderuit. Ik maakte me zorgen over het herstel, omdat er mensen zijn die voor altijd last hebben van whiplash klachten. Ik wilde niet de rest van mijn leven met pijn rondlopen.

Tijdens de revalidatie kwam ik in aanraking met Yin Yoga.. Ik was nog niet helemaal hersteld, maar begon direct de verschillen op te merken. De pijn werd minder en mijn evenwicht kwam langzaam terug.

Door langzaam te voelen welke trauma’s en emoties er in mijn lichaam lagen opgeslagen kon ik weer werken aan herstel. Ademwerk, diepe stretches en meditatie hebben me geholpen pijn en trauma uit mijn lichaam te verwijderen.

Dit waarnemen voelde voor mij als een wonder. Met behulp van mijn adem en diepe stretches kon ik mijn eigen lichaam helen met tijd en aandacht. Wat als ik andere mensen zou kunnen helpen met hun klachten? Toen besloot ik om zelf een Teacher Training te volgen.

Inmiddels ben ik al een aantal trainingen verder. Maar Yin Yoga blijft toch de basis in dit traject. Later volgde ik verschillende andere trainingen om meer diepgang, kracht en flexibiliteit te krijgen.

Leer hoe de patronen die je gedrag bepalen ontstaan en leer ze loslaten

Toffe testimonials van deelnemers

“Jeetje wat een dag…. mooi zoals de verbinding werd gelegd tussen theorie, (hoe werkt onze geest en vanuit welke overtuigingen denken wij en houden we onszelf vaak klein) en oefeningen.

Oefeningen die helder maakten waar we onszelf nu in tegen houden, welke overtuigingen ons parten spelen. De oefeningen laten je voelen wat er gevoeld en losgelaten mag worden om vrij te gaan leven.

Heerlijk ook de yin-yoga die zo mooi verbindt met wat is en je weghaalt bij denken. Dankjulliewel voor deze dag!”

Yvonne

“Het was een bijzondere dag waarbij ik weer dichter bij mijn gevoel ben gekomen. Een dag van ontspanning, loslaten en inzicht. 

Confronterende inzichten soms, dat wel.. Dus ik ben nog niet klaar..  Maar wie wel?

Wat ik vooral uit deze dag heb meegenomen is hoe belangrijk het is om écht contact te maken.

Dat probeer ik nu ook meer in de praktijk te brengen, vooral bij mijn gezin en andere mensen die belangrijk voor me zijn.”

Jorien

Praktische informatie

We verwelkomen je graag in Drenthe, in een mooie herberg tegenover het Drents-Friese Wold, met ruim 130 kilometer aan wandelpaden en meertjes waarin gezwommen mag worden.

Wanneer: 13,14 en 15 november,
Locatie: Drenthe,
Investering: € 1.333,-

Je reserveert jouw plek door 500,- aan te betalen

Inclusief verblijf op een twee persoonskamer, alle maaltijden en 1 op 1 coachingsessies tussen de trainingen door.

Ik kom naar de Deep Work Retreat:

Veel gestelde vragen

Dat is jammer dat je niet veel resultaat gehad hebt. Ik weet niet welke retreats je gevolgd hebt, maar ik kan je wel zeggen wat ons uniek maakt: De Deep Work Retreat is zoals de naam zegt Diep Werk. Je gaat niet alleen maar relaxen en de stilte opzoeken, maar je gaat echt met behulp van emotioneel werk, opstellingen, visualisaties en specifieke Yin Yoga oefeningen onder begeleiding op zoek naar je patronen en de achterliggende emotionele triggers.

Regelmatig krijgen deelnemers een echte doorbraak tijdens deze retreats. Natuurlijk moet je vervolgens ook aan de slag. Je kunt niet alleen op een retreat een doorbraak ervaren en vervolgens in je gewone leven weer precies gaan doen wat je altijd gedaan hebt. Daarvoor zullen we je ook oefeningen mee geven die je zelf dagelijks kunt doen.

Onze mooie locatie ligt vlakbij Appelscha en is met de auto prima bereikbaar. Met de bus is het iets lastiger, maar als je zelf naar Appelscha komt, kunnen wij je daar ophalen als je dit van tevoren met ons afspreekt.

De oefeningen die we doen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen ze mee kan doen. Je kunt elke oefening op je eigen niveau aanpassen en we geven je hier ook de juiste begeleiding in. Dus je hebt geen voorkennis van Yoga nodig. Je hoeft er ook niet lenig voor te zijn. We willen je uitnodigen om je vooroordelen en je ego opzij te zetten om werkelijk te ervaren wat er in het lichaam speelt.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen