Wat je krijgt:

De nascholing acupunctuur Emotionele Oorzaken van Ziekten. geaccrediteerd door de NVA met 1 dag code WM.

10 februari in Alkmaar. Inclusief Lunch, koffie en thee.

Deze nascholing leert je:

1. Hoe emotionele patronen ontstaan, hoe ze werken en hoe ze tot stress en allerlei fysieke klachten kunnen leiden.

2. Deze patronen te herkennen, de triggers achter de patronen te ontdekken en vervolgens deze oude patronen los te laten.

3. Hoe je nieuwe positieve patronen op kunt bouwen die je cliënten helpen om volledig vanuit hun Zelf te gaan leven op een ontspannen manier.

Jouw voordelen

  • leerzame maar vooral ook leuke interactieve training
  • veilige betaalpagina
  • 100% tevreden klanten

Cindy (acupuncturist) over de Aser methode:

Doordat ik al veel coaching had gevolgd wist ik al veel van de dingen die verteld werden. Maar in de training gingen we die kennis ook echt toepassen met oefeningen. Door te voelen wat het met me deed merkte ik pas hoe ik mezelf steeds afremde. Dat was een echte eye-opener!

Dat is wat voor mij het verschil heeft gemaakt en mijn handelen heeft veranderd.”

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen