fbpx

Nascholing Acupunctuur

“Als je meer wilt bereiken, moet je eerst meer worden.”

Een goede therapeut heeft meer dan alleen kennis. Wij geloven dat juist de persoonlijke ontwikkeling je een beter therapeut maakt.

Als je een cliënt door zijn angst heen wilt begeleiden, gaat je dat alleen lukken als je zelf jouw angsten er kunt laten zijn. Om echt contact te maken met je cliënt zul je eerst contact moeten maken met jezelf.

Onze nascholingen voor acupuncturisten zijn gericht op Kennis, Persoonlijke Ontwikkeling en Praktisch handelen.

-> Direct naar de Agenda

Blijf op de hoogte van ons programma:

 

Kennis

Afbeelding van Kennis over Acupunctuur

Kennis is het begin van inzicht. Maar kennis moet wel overstijgend zijn. Als je alleen kennis hebt binnen een bepaald paradigma zul je altijd daar in blijven hangen.

Zoals Manslow zegt: “Als je enige gereedschap een hamer is, zul je elk probleem als een spijker zien.”

Persoonlijke Ontwikkeling

Je kunt je cliënt niet verder brengen dan je zelf bent. ALs je zelf het pad niet hebt bewandeld, hoe kun je dan volledig begrijpen waar een cliënt staat en hoe hij de volgende stap moet nemen?

Om het concreter te maken: Als jij of je eigen emoties (of angsten) er niet mogen zijn, hoe kun je je cliënt dan het vertrouwen geven dat hij of zijn emoties er mogen zijn?

Praktijk

Afbeelding van praktijkles acupunctuur

Walk the Talk. De waarde van kennis zit in zijn toepassing.

Pas als je zelf aan de slag gaat merk je welke hobbels er in de weg naar het resultaat zitten, kom je er achter wat je nog meer nodig hebt aan kennis, inzicht, ontwikkeling of vaardigheden.

Dat is het moment dat het geleerde gaat leven in jouw handen.

Agenda nascholing acupunctuur

Wordt Aser-methode Franchisenemer

Wil je meer impact maken in het leven van je cliënten, ze laten ervaren waar ze toe in staat zijn. Ze helpen los te komen van stress en oude overtuigingen?

EN wil je tegelijk een goedlopende praktijk opbouwen vol cliënten waar je energie van krijgt? Kom dan naar de franchise informatie middag.

6 april 2020, Alkmaar

Emotionele Oorzaken van Ziekten

Als acupuncturist weet je als geen ander dat de meeste klachten die je cliënten ervaren slechts symptomen zijn van onderliggende oorzaken. Maar ken je de echte oorzaken ook? Niet alleen de disbalans, maar ook de patronen die die disbalans veroorzaken?

In deze leergang leer je hoe patronen ontstaan en hoe ze werken. Gezien vanuit je brein, de neurofysiologie en de neuropsychologie. Je leert hoe fysieke klachten kunnen ontstaan door emotionele patronen.

14 september 2020, Alkmaar

Deep Work Retreat

Tijdens het Deep Work Retreat laten we je weer ervaren hoe het is om te voelen. We maken gebruik van verschillende technieken uit de Yin Yoga, opstellingen, Visualisaties en de Aser-methode.

Je herontdekt wat er echt bij je speelt en wat echt belangrijk voor je is. Leef vanuit jezelf, Leef Vrij.

26 september 2020, Alkmaar

De Goedlopende Praktijk

Je doet ontzettend gaaf werk: je mag mensen van heel dichtbij meemaken en ze begeleiden naar een mooier en klachtenvrij leven. Als je zoveel kunt betekenen voor je cliënten, wil je het liefst zo veel mogelijk mensen bereiken.

Dus je wilt een volle praktijk. Maar hoe vul je je praktijk met alleen maar ideale cliënten zonder dat je er veel tijd aan hoeft te besteden?

5 oktober 2020, Alkmaar