Ons Team: Geertje Tameling | Vrij Leven | Verbinden met jezelf en anderen

Ons Team: Geertje Tameling

Foto van Geertje Tameling, Aser-methode therapeut in Klazienaveen

Ik ben Geertje, 64 jaar jong. In mijn werk als acupuncturist ben ik altijd op zoek naar de ander, naar jou. Ik wil contact, verbinding maken. En ik ben op zoek naar wat er werkelijk achter jouw klacht of probleem zit. Ik wil dieper gaan. Want dat voelt voor mij als de kern.

Als jij dieper wilt en durft te gaan, werkelijk wilt kijken naar- en voelen van je klacht, zul je meer verbinding maken met jezelf en vanuit je zelf voelen wat je nodig hebt.

Toen ik in contact kwam met Bas, was er vanaf het begin verbinding. Ik werd geaccepteerd om wie ik was, werd niet afgewezen om mijn onzekerheid, durfde mij kwetsbaar en open te stellen.

Dit heeft mij al heel veel gebracht. Er is meer acceptatie van mezelf dat ik er mag zijn zoals ik ben. Ik ben opener geworden, durf meer van mezelf te laten zien.

Jarenlang had ik een muurtje om me heen gebouwd om zo niet gekwetst te worden. Daarmee heb ik andere mensen op afstand gezet en voelde ik geen verbinding. Langzamerhand is dit veranderd en voel ik me een prettiger mens.

De Natuur als heler

Wie ben ik nog meer: ik hou van rust en vooral ruimte. Bloemen en planten zijn belangrijk voor mij vooral in de kleuren paars, rose, lila, aubergine en alle tinten hiertussen. Ik wordt er altijd blij van.

Verder hou ik van de natuur, boeken lezen of een wandeling maken (altijd lekker om je hoofd leeg te maken). Mijn liefde voor de natuur was er al van kinds af aan. Opgegroeid op een boerderij in Friesland, zwierf ik als kind vaak in mijn eentje door de weilanden rondom de boerderij.

Ik had altijd een natuurlijke interesse in de planten die overal groeiden. Jarenlang heb ik daar niets meer mee gedaan. Tot ik de een opleiding tegen kwam “Westerse kruiden volgens TCM”. Hier vond ik opnieuw de passie voor de kruiden (voor velen onkruid) terug.

Ik heb aan de lijve ondervonden welke krachtige invloed ze hebben op lichamelijk maar zeker ook emotioneel en mentaal vlak. Met deze kruiden kan ik een verdere ondersteuning geven in het herstel proces bij mijn cliënten.

Wil je samen met mij ontdekken wie je echt bent om weer meer te openen naar jezelf en de mensen om je heen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Foto van Geertje Tameling, Aser-methode therapeut in Klazienaveen

Geertje Tameling

Locatie: Drenthe (Klazienaveen)

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders