Hé, hoe is het met jou?

Aser-methode therapeut Geertje TamelingVertel jij ECHT hoe het met je is als je de buurvrouw verderop in de straat tegen komt? Of die andere moeder, die je ontmoet op het schoolplein. Of die goede kennis die je tegen het lijf loopt in de supermarkt.

Vertel je dan dat het niet lekker loopt in je relatie. Dat er problemen zijn met je kinderen. Of dat je baas je niet waardeert en je steeds meer op je bordje geschoven krijgt.

Dat je zooo moe bent, omdat je elke dag weer zoveel moet doen. Dat je zomaar ineens in huilen uit kunt barsten omdat het je allemaal teveel wordt. Of dat je een kort lontje hebt en ineens zo boos uit kunt vallen richting je partner of je kinderen.

VERTEL je dat?

Of zeg je: “ja joh, het gaat prima, goed. Kinderen gaan lekker op school en thuis. We hebben het beiden druk met ons werk. Ach, je kent het wel, net als bij iedereen tegenwoordig.

VERTEL je dat?

Ja waarschijnlijk wel. Want je weet, uit ervaring, dat de ander het meer uit beleefdheid vraagt. En dat ze eigenlijk niet ECHT veel tijd hebben om naar je verhaal te luisteren, want druk, druk, druk. En misschien voel je je ook niet veilig genoeg om je verhaal te vertellen.

Maar wat als er iemand is die wel tijd genoeg heeft om naar jou verhaal te luisteren? Die met aandacht, zonder oordeel wil luisteren?

Waar je veilig je verhaal kwijt kunt?

Al je frustratie, boosheid, verdriet kwijt kunt?

Waar je gewoon even helemaal jezelf mag zijn met al je SHIT?

Waar je even helemaal tot rust mag en kan komen?

 

Hoe zou dat voor JOU zijn?

Hoe zou dat voor JOU voelen?

Wil jij in alle vertrouwen en veiligheid je verhaal kwijt?

Ik geef je graag mijn tijd en aandacht.

En kunnen we samen een oplossing zoeken voor je problemen.

Wil je samen kijken wat voor jou de beste aanpak is, neem dan contact met me op via het formulier op deze pagina (klik bij locatie even Geertje Tameling aan).

Geertje Tameling

Geertje Tameling

Aser-methode therapeut en Westerse Kruiden specialist. "Als je dieper wilt en durft te gaan, werkelijk wilt kijken naar- en voelen van je klacht, zul je meer verbinding maken met jezelf en vanuit je zelf voelen wat je nodig hebt."

Wat is Hyperventilatie?

Hyperventilatie (ook wel paniekstoornis genoemd) is een heftige stress reactie, waarbij je hartslag omhoog gaat, je sneller gaat ademen en waarbij je verschillende heftige symptomen kunt ervaren. Wie ooit een hyperventilatie aanval heeft gehad weet

Lees het volledige artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kom je niet van je stress af?

Er is een reden dat stress vaak terug blijft komen. Veel therapievormen verminderen de stress maar gedeeltelijk, of je klachten komen na een tijdje weer terug.

In dit gratis e-book leer je waarom je niet van je stress af komt, en hoe je dit wel lukt!

 
Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders