fbpx

Herken je dit?

  • Ervaar je veel meer stress dan je zou willen?
  • heb je het gevoel dat je vast zit?
  • Zijn je emoties soms overweldigend, of lukt het je op andere momenten niet helder te voelen wat je voelt?
  • Heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar ben je nog niet helemaal waar je wilt zijn?

Dan is dit boek voor jou geschreven. In onze cultuur leer je niet wat de echte achterliggende oorzaak is van stress. Je leert ook niet hoe je op een gezonde manier met je emoties om kunt gaan.

Leer hoe je weer los komt van stress en oude patronen en hoe je weer Vrij kunt Leven.

Paperback € 23,95
Nu tijdelijk geen verzendkosten:

Waarom ik dit boek geschreven heb

Mijn verhaal

In mijn eigen leven heb ik ervaren hoe emotionele patronen tot allerlei fysieke klachten kunnen leiden. Mijn migraine, mijn rugklachten en mijn hooikoorts heb ik weg kunnen krijgen door te leren mijn onderdrukte emoties te voelen en te laten zijn.

Mijn migraine had te maken met hoe ik omging met woede. Woede mocht er niet zijn. Vanuit mijn jeugd had ik aangeleerd om woede te onderdrukken. Maar woede is ook de energie die je gebruikt om je eigen ruimte te creëren, en om je eigen ruimte in te nemen.

Dus door mijn woede te onderdrukken nam ik mijn ruimte niet in. Waardoor ik mezelf continu gefrustreerd voelde. Alsof de wereld mij tegen werkte. Dat uitte zich in een spanningsopbouw die uiteindelijk leidde tot een migraine-aanval.

Sinds ik geleerd heb mijn woede er te laten zijn, heb ik ook geen migraine meer.

Als ik in mijn jeugd dit al had kunnen leren, had ik mezelf heel veel klachten en pijn kunnen besparen.

Dit gun ik je

Met dit boek wil ik je besparen dat je jaren doorloopt met stress of fysieke klachten die makkelijk op te lossen zijn door je patronen los te laten.

Met dit boek:

  • Krijg je inzicht in hoe stress ontstaat, zodat je leert hoe je stress kunt verminderen,
  • Je leert hoe emotionele patronen kunnen leiden tot fysieke klachten,
  • Je leert de triggers van je patronen te herkennen en los te laten,
  • Je leert wat je moet doen om je patronen los te kunnen laten, waardoor je ook je klachten kunt verminderen of zelfs helemaal weg kunt krijgen,
  • Kortom, je leert Vrij te Leven. Los van stress en oude patronen en los van alle fysieke klachten die hierdoor veroorzaakt worden.

Als je dit doorvoert in je leven krijg je meer energie en geniet je weer volop van het leven.

Samenvatting

Samenvatting

Leer hoe onbewuste patronen je tegenhouden. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de praktijk, leer je je eigen patronen herkennen en loslaten.
Kom los van stress en oude patronen en ga Vrij Leven.

“Ik geloof dat het mogelijk is om vrij te leven. Los van stress, los van alle patronen die je door de jaren hebt opgebouwd, los van alle gedachten en emoties die je klein houden, los van onzekerheid. Als je bereid bent om eerlijk te zijn naar jezelf en je emoties vol te ervaren, kun je een vol, rijk en relaxed leven creëren.”
– Bas van Pelt , Acupuncturist, Coach en ontwikkelaar van de ASER methode

In onze groei zijn we zelf de grootste beperkende factor. Door de overtuigingen die we in de loop der jaren opgebouwd hebben, houden we onszelf klein en zetten we onszelf vast in patronen die ons niet naar meer vrijheid brengen, maar naar stress en fysieke klachten.

In dit boek leer je hoe deze patronen ontstaan en welke emoties ze steeds weer triggeren. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Bas, leer je je eigen patronen te herkennen en los te laten.

Kom los van stress en oude patronen en begin weer met Vrij Leven.

Bestel jouw boek nu voor € 23,95 en begin met Vrij Leven!
Nu tijdelijk geen verzendkosten:

Toffe testimonials van lezers

“Wat me het meest inspireert aan het boek is dat ik patronen leer herkennen en deze kan veranderen, ik begrijp de oorzaak veel beter en kan hierin dan ook veel beter mijn emoties voelen en toelaten, en dat brengt veel verlichting met zich mee!”
– Ebie

“Super dankbaar voor het lezen van dit boek! Ik heb geleerd hoe bepaalde (automatische) patronen kunnen zijn ontstaan. En misschien nog belangrijker, hoe je hier weer los van kan komen. Een meerwaarde vind ik dat Bas zijn eigen verhaal en die van zijn clienten ook gebruikt en je oefeningen kan downloaden die bij dit boek horen, zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Inmiddels heb ik dit boek al 5 keer gelezen en het boek blijft nieuwe inzichten geven. Echt een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen.”
– Janine

“Bas van pelt beschrijft in dit boek heel duidelijk hoe mensen patronen ontwikkelen en kunnen veranderen en/of loslaten. Ik heb het boek vaker gelezen en elke keer als ik het lees ontdek ik weer andere dingen bij mezelf. Aan ieder patroon zit een emotie en je kunt ze allemaal ontdekken en niets is goed of fout. Een boek in begrijpelijke taal voor gewone mensen! Gewoon lezen dus!”
– Angela

“Super mooi hoe je in één boek hebt kunnen belichten hoe je emoties kunt ervaren en waarom we niet gewend zijn om dit te doen. Heel bijzonder!”
– Janna Koopman

Ik heb al heel wat boeken gelezen, maar dit boek is toch bijzonder. Ik zou het niet willen missen in mijn boekenkast. Heel duidelijk geschreven. Het gaat over hoe je brein werkt in bepaalde situaties. Wat zijn patronen en je krijgt de sleutel om hiermee aan de slag te gaan. Heel dankbaar met dit boek!”
– Martine

“Erg interessant hoe Bas een verdieping aanbrengt op andere boeken, door patronen te koppelen aan de emoties en daadwerkelijk met oplossingen te komen.”
– Penny

“De inzichten uit dit boek hebben mijn leven echt veranderd!”
– Yvonne Grol

“Helder voor elke lezer hoe het brein werkt ter aanzien van onze emoties. Voor vele mensen vast een eye-opener!!”
– Jos van Vliet

 

“Heel duidelijk en helder geschreven….ook de filmpjes op Youtube van Bas zijn heel fijn..en leerzaam…. Hij helpt je niet alleen doordat je het boek leest ..maar ook door de email met PDF voor stappenplan..en begeleiding via de Youtube films…dus je koopt het boek maar je krijgt niet alleen het boek maar heel veel meer! Voor mij voelt het als psycho therapie/persoonlijke begeleiding met een heel fijn en mooi mens.. en dan fijn thuis.”
– Jetma

Bestel jouw boek nu voor € 23,95 en begin met Vrij Leven!
Nu tijdelijk geen verzendkosten: