Van Klacht naar Kracht | e-boek | Vrij Leven

HSP-er, herken je dit?

 • Sta je heel de dag ‘aan’? Komt alles hard bij je binnen en lukt het je
  niet al die indrukken weer los te laten, waardoor je eigenlijk nooit
  echt kan ontspannen?
 • Ben je helemaal op nadat je in gezelschap bent geweest, omdat de emoties en gevoelens van anderen zo heftig bij je binnenkomen?
 • Voel je ergens wel dat je gevoeligheid een hele mooie gave is, maar heb
  je er in de praktijk vooral veel last van, en zou je willen leren hoe je
   je HSP kan inzetten als kracht
  ?

Dan is dit e-boek voor jou geschreven. In onze maatschappij en opvoeding leren we om onze gevoeligheid te onderdrukken. We leren niet hoe we onze gave op een goede manier kunnen inzetten.

Zodra je je emoties en energie leert laten stroom, zul je merken dat je geen last meer hebt van de energie of emoties van anderen en je volop kunt genieten van jouw gevoeligheid.

E-book (pdf) € 3,-
(Minder dan een Latte Macchiato)

Waarom je zoveel last hebt van je HSP

Waarom heb je zoveel last van je hooggevoeligheid?

In deze video leer je hoe het komt dat je HSP als een zware last kan voelen én hoe je het juist als een gave kan ervaren.

Gave reacties

“Wauw Bas, want een enorm mooie verduidelijking en bevestiging van hsp gevoelens. Er vallen weer kwartjes. Ik vertrouw op mijn gevoelens en emoties. 🙏🏻💜🦋🍀 ik wil positiviteit en vertrouwen uitdragen, bewustwording creëren en mensen laten groeien.

– Brenda

“‘Je voelt wel iets…maar is niet waar hoor’ Zo herkenbaar en ook zo eenzaam. Ouders…. ik heb juist met mijn kinderen het tegenovergestelde gedaan , luister en help altijd.

Ik voel de dieren ook, ook als ze hulp nodig hebben en ik weet op gevoel wat ze nodig hebben. Heb veel mensen en dieren kunnen helpen. En inderdaad andere mensen die dat niet hebben kunnen dat weg drukken. Maar ik ga door, voor de dieren en degene die het nodig hebben. Waar ik de energie voor heb.

En of mensen dat nou geloven of niet maakt me eigenlijk niet meer uit. Ik help en zie het resultaat, dat is wat telt. Wel voor jezelf blijven zorgen. Je energie kan op raken.”

-Nathalie

“Je vertelt iets waar ik ook tegen aanloop. Je opent mijn ogen en legt precies bloot hoe het mij vergaan is.

Heb vroeger wel een een acupunctuur sessie gehad en die sloeg zo aan dat ik er ongelooflijk van schrok van al die emoties die loskwamen die ik juist niet wilde voelen omdat ik er bang voor was dat juist die mijn ondergang zou kunnen worden.”

– Kees

Samenvatting

Samenvatting

Leer hoe de automatische patronen die je aangeleerd hebt in je jeugd bepalen hoe jij reageert op situaties en hoe je met energie en emoties omgaat. Daar zit de sleutel om met je HSP van klacht naar kracht te gaan.

“Ik geloof dat hooggevoeligheid een gave is. Ja, het kan zwaar zijn, maar dat komt alleen door de patronen die we aangeleerd hebben. Zodra je leert hoe je die los kunt laten zul je ervaren hoe mooi hooggevoeligheid is, hoe je dieper verbindt met de mensen om je heen vanuit die diepere verbinding de mensen om je heen zonder moeite meer kan steunen en inspireren.”
– Bas van Pelt , Acupuncturist, Coach en ontwikkelaar van de ASER methode

In onze groei zijn we zelf de grootste beperkende factor. Door de overtuigingen die we in de loop der jaren opgebouwd hebben, houden we onszelf klein en zetten we onszelf vast in patronen die ons niet naar meer vrijheid brengen, maar naar stress en fysieke klachten.

In dit e-boek leer je wat HSP echt is, hoe je er aan gekomen bent en vooral wat maakt dat het je klachten oplevert en hoe je kunt zorgen dat je er juist je gave van maakt.

Bestel jouw e-boek (pdf, 52 pagina’s) nu voor € 3,- en maak van je klacht een kracht!

Nog meer toffe reacties

Acceptatie is idd DE WEG naar Heling✨❤✨ Alles voelen/ weten is een grote gave dat NU nog meer nodig is om de wereld naar een hoger Liefde voller wereld te transformeren. Ik als ervaringsdeskundige🤍✴💃JAaaaaaa…..een open 💛stroomt door ( ook dat van wat je voelt van jezelf/ anderen )

– Jacintha

 

“Je hebt zo gelijk ik doe precies dat ik voel zo veel emoties ik word ook boos altijd en vreugde voel ik niet meer ik leef bijna niet meer maar ben dood ongelukkig bedankt voor deze wijze les.”

– Denise

 

“Wat een duidelijke uitleg! Ik ben me er inmiddels gelukkig van bewust dat ik pleaser was en HSP ben! Ben vandaag jouw videos tegengekomen, ben er erg blij mee! Veel is herkenbaar en je geeft hele goede tips, dank je wel.”

– Jans

“Dankjewel voor jouw fijne, open en warme energie!! Ik ben er net achter dat ik een hsp ben, na mijn leven van jongs af aan geleerd te hebben dat ik niet goed was/ dat er iets mis met mij is… mijn ouders ontkenden (mijn moeder nog steeds) van jongs af aan mijn emoties … jouw boodschap geeft mij kracht! Dank.”

– Jur

 

Wauw kort geleden dit zelf ondervonden en nu vertel jij precies wat ik daarover heb opgeschreven.🙏❤

– Lin

 

“Wat een goeie therapie is dit! Je vertelt het zo goed en boeiend dat je alles wilt horen. Erg leerzaam. Fijn dat ik jou heb ontdekt. Dank je wel Bas 👍

– Jet

“Bedankt voor deze tips. Ik zelf heb een verlaagde pijngrens en vermoed dat dit is gekomen van zowel een trauma als hoog gevoeligheid.

Ik zal je tips volgen en hoop dat ik zo een beter leven kan hebben want werken met deze problemen is namelijk zwaar tot onmogelijk. Ik krijg snel pijn door emoties en m’n hersenen die snel pijn signalen heeft.”

– Kay

 

“Bij mij herken ik ALLE strategieën. Hangt helemaal af van de situaties en/of mensen…🧚️ En of ik moe of uitgerust ben 🙏🥱

Bedankt voor jouw duidelijke uitspraken over HSP. (als kind durfde ik niet over gras te lopen want dan zou ik mieren en andere diertjes doodtrappen. Ik werd voor gek verklaard) 😪 Ook nu nog, als ik te veel meeleef/voel met van alles, iedereen en nog wat, vindt men dat vaak meteen overdreven. Het voelt zo eenzaam.

Jouw boodschap om mensen hun shit, boosheid, stress etc. moet GUNNEN, vind ik een geweldige boodschap. Ik voel het dan wel, maar moet het verhaal erbij loslaten! Goede tip, want het voelen op zich is niet negatief en hoeft dus niet onderdrukt te worden. 👍😀

– Itana

Bestel jouw e-boek (pdf, 52 pagina’s) nu en maak je van je klacht een kracht!
Het kost je net zoveel als wanneer je me trakteert op een goede Cappuccino 😉
Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders