Landingspagina | Vrij Leven

Verdien jij het om vrijer te leven?

Dat kan met de training "Start met Vrij Leven"

Van je stress afkomen door vrijer te leven

Wist je dat de patronen die je door je leven heen aangeleerd hebt bepalend zijn voor de stress en fysieke klachten die jij nu ervaart? Wist je ook dat je 95% van de tijd onbewust en  automatisch reageert op nieuwe situaties op basis van je eerdere ervaringen? 

Deze patronen zijn bepalend voor je leven. Dit betekent dus dat als je iets in je leven wil veranderen, je je gedrag moet veranderen. Wil jij van je stress, migraine of andere fysieke klachten af? Dan is het tijd om deze patronen te doorbreken!

Zo werken patronen in je brein

Mijn eigen ervaring

Profiel van Bas van Pelt en de Asermethode op Instagram

Ik ben Bas van Pelt, afgestudeerd fysiotherapeut en acupuncturist. Door mijn leven heen heb ik me verdiept in hoe vergelijkbare mensen toch verschillende klachten kunnen ontwikkelen.

Zelf had ik ook last van migraine, rugklachten en hooikoorts. Door me te verdiepen in neurofysiologie, neuropsychologie, boeddhisme, Taoïsme, cranio-sacraal therapie, osteopathie en NLP ben ik tot de inzichten gekomen waarmee ik mezelf van mijn klachten af hebben kunnen helpen.

Daarnaast schreef ik een boek waarmee ik andere mensen heb geholpen met het veranderen van hun leven waardoor mentale en fysieke klachten verdwijnen.

“Wat me het meest inspireert is dat ik patronen leer herkennen en deze kan veranderen, ik begrijp de oorzaak veel beter en kan hierin dan ook veel beter mijn emoties voelen en toelaten, en dat brengt veel verlichting met zich mee!” – Ebie

Waarom lukt het je nog niet om te veranderen?

0 %
van de tijd reageer je automatisch

Vraag jezelf eens af: hoe vrij leef je echt als je 95% van de tijd automatisch reageert op situaties? Om echt vrij te leven moet je deze automatische reacties tegengaan.

Hiervoor moet je terug gaan naar de ervaringen die je opgedaan hebt in je leven. Het enige probleem is: die ervaringen zijn onderdrukt. Ze zitten ergens diep in je onderbewustzijn opgeslagen.

Bewust worden van je onderbewustzijn met mijn Online Training

Vanwege de positieve reacties op mijn boek heb ik een online training ontwikkeld om mensen op een diepere en meer persoonlijke manier te kunnen begeleiden.

In deze training leer je hoe je diep in je onderbewustzijn kan komen. Door te leren voelen, door emoties te ervaren en met behulp van technieken uit de hypnotherapie is het mogelijk om afstand te doen van de mentale en fysieke klachten die je ervaart.

In deze training leer je:

  • Los te komen van oude patronen
  • Vrij te reageren op nieuwe situaties zoals jij wil, onafhankelijk van je automatische patronen
  • Vrij, ontspannen te leven. Je geniet meer van wat je doet.
  • Volledige controle te krijgen over jezelf en de situatie.
  • Minder stress te ervaren.
  • Beter om te gaan met negatieve emoties, en positieve emoties sterker te voelen.
  • Meer verbonden te zijn met mensen om je heen.
  • Hoe je de energie en het vertrouwen krijgt om aan jezelf te werken.
  • Vrij te leven.

Blijf niet langer hangen in je oude patronen, start met Vrij Leven:

Waarom deze training werkt

Beschrijving van de training: Training Vrij Leven, kom los van je stress en oude patronen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al eerder een training hebt gedaan die niet goed werkte. Zonde van je tijd! Wat ons uniek maakt is dat we, in tegenstelling tot vele andere trainingen, echt actief aan de slag gaan.

Door deze unieke werkwijze bereiken we langetermijneffecten. We beginnen met ontspannende meditatie, waarna we trapsgewijs opbouwen. In deze training leer je emoties echt ervaren, en in zijn volledigheid voelen. Voel je weerstand? Dat is niet erg, lekker die weerstand voelen! 

Daarna gaan we echt aan de slag met het doorbreken van je patronen. We leren je wat je moet doen als je in een nieuwe situatie komt en je je oude patroon voelt opkomen. Daarnaast geven we je tips en opdrachten om dit ook na de training vol te kunnen houden! Zo garanderen we dat de training een langdurige impact maakt.

Veel gestelde vragen & Aanmelden

Hoe kan ik me aanmelden?
Lees de informatie hieronder en scroll helemaal naar beneden voor de button waarmee je je naar de aanmeldpagina gaat.

Wat kost deze online cursus?
Voor deze cursus vragen wij 197 euro. Tijdens de cursus word je in 13 stappen begeleid naar een vrijer leven.

Hoe lang duurt de cursus?
De training duurt 12 weken. Elke week ontvang je een nieuw hoofdstuk. Doordat de training online is en je ook na die 12 weken toegang blijft houden tot de training, kun je hem op je eigen tempo volgen: waar en wanneer jij maar wilt.

Is deze cursus voor iedereen toegankelijk?
De effectiviteit van deze cursus hangt niet af van je eerdere ervaring met cursussen. Het enige wat je nodig hebt is een open houding.

Ik heb veel stress/pijnklachten, gaat deze cursus hierbij helpen?
Deze cursus leert je de patronen breken die jou in de eerste plaats deze klachten hebben opgeleverd. Zo was bij mij bijvoorbeeld onderdrukte woede een voorloper van migraine, en heeft je stressniveau de oorzaak van allerlei verschillende pijnklachten. Door deze problemen bij de oorzaak aan te pakken kun je van veel (helaas niet alle) van deze klachten afkomen.

Jij verdient het niet om op de automatische piloot te leven. Om vast te zitten in oude patronen. Jij verdient het om vrij te reageren op nieuwe situaties! Laat je leven niet langer aan je voorbij gaan, meld je nu aan voor de cursus en doorbreek je patronen!

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders