Boek Vrij Leven - los van stress en oude patronen | Vrij Leven

Herken je dit?

  • Ervaar je veel meer stress dan je zou willen?
  • heb je het gevoel dat je vast zit?
  • Zijn je emoties soms overweldigend, of lukt het je op andere momenten niet helder te voelen wat je voelt?
  • Heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar ben je nog niet helemaal waar je wilt zijn?

Dan is dit boek voor jou geschreven. In onze cultuur leer je niet wat de echte achterliggende oorzaak is van stress. Je leert ook niet hoe je op een gezonde manier met je emoties om kunt gaan.

Leer hoe je weer los komt van stress en oude patronen en hoe je weer Vrij kunt Leven.

Paperback € 23,95
Nu tijdelijk geen verzendkosten (in NL):

Waarom ik dit boek geschreven heb

Mijn verhaal

In mijn eigen leven heb ik ervaren hoe emotionele patronen tot allerlei fysieke klachten kunnen leiden. Mijn migraine, mijn rugklachten en mijn hooikoorts heb ik weg kunnen krijgen door te leren mijn onderdrukte emoties te voelen en te laten zijn.

Mijn migraine had te maken met hoe ik omging met woede. Woede mocht er niet zijn. Vanuit mijn jeugd had ik aangeleerd om woede te onderdrukken. Maar woede is ook de energie die je gebruikt om je eigen ruimte te creëren, en om je eigen ruimte in te nemen.

Dus door mijn woede te onderdrukken nam ik mijn ruimte niet in. Waardoor ik mezelf continu gefrustreerd voelde. Alsof de wereld mij tegen werkte. Dat uitte zich in een spanningsopbouw die uiteindelijk leidde tot een migraine-aanval.

Sinds ik geleerd heb mijn woede er te laten zijn, heb ik ook geen migraine meer.

Als ik in mijn jeugd dit al had kunnen leren, had ik mezelf heel veel klachten en pijn kunnen besparen.

Dit gun ik je

Met dit boek wil ik je besparen dat je jaren doorloopt met stress of fysieke klachten die makkelijk op te lossen zijn door je patronen los te laten. Met dit boek:
  • Krijg je inzicht in hoe stress ontstaat, zodat je leert hoe je stress kunt verminderen,
  • Je leert hoe emotionele patronen kunnen leiden tot fysieke klachten,
  • Je leert de triggers van je patronen te herkennen en los te laten,
  • Je leert wat je moet doen om je patronen los te kunnen laten, waardoor je ook je klachten kunt verminderen of zelfs helemaal weg kunt krijgen,
  • Kortom, je leert Vrij te Leven. Los van stress en oude patronen en los van alle fysieke klachten die hierdoor veroorzaakt worden.
Als je dit doorvoert in je leven krijg je meer energie en geniet je weer volop van het leven.
Review van Vrij Leven - Saartje

Wauw! De laatste tijd is er zoveel geschift!

Het begon allemaal met dit boek van Bas van Pelt. Wat een onwijs heldere concrete uitleg van hoe ons brein werkt, waar onze patronen vandaan komen en hoe we dit kunnen veranderen. Wat ben ik blij dat dit boek en de video’s van Bas op mijn pad zijn gekomen, zijn boek en video’s zijn echte aanraders🙏🏻

Mijn advies, maak een stap en laat je leiden door het proces en alles wat je tegen komt onderweg. Zet je ego wat meer opzij en ga ervoor💛”

– Saartje de Leeuw, Zelfacceptatiecoach

Samenvatting

Samenvatting

Leer hoe onbewuste patronen je tegenhouden. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de praktijk, leer je je eigen patronen herkennen en loslaten.
Kom los van stress en oude patronen en ga Vrij Leven.

“Ik geloof dat het mogelijk is om vrij te leven. Los van stress, los van alle patronen die je door de jaren hebt opgebouwd, los van alle gedachten en emoties die je klein houden, los van onzekerheid. Als je bereid bent om eerlijk te zijn naar jezelf en je emoties vol te ervaren, kun je een vol, rijk en relaxed leven creëren.”
– Bas van Pelt , Acupuncturist, Coach en ontwikkelaar van de ASER methode

In onze groei zijn we zelf de grootste beperkende factor. Door de overtuigingen die we in de loop der jaren opgebouwd hebben, houden we onszelf klein en zetten we onszelf vast in patronen die ons niet naar meer vrijheid brengen, maar naar stress en fysieke klachten.

In dit boek leer je hoe deze patronen ontstaan en welke emoties ze steeds weer triggeren. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Bas, leer je je eigen patronen te herkennen en los te laten.

Kom los van stress en oude patronen en begin weer met Vrij Leven.

Bestel jouw boek nu voor € 23,95 en begin met Vrij Leven!
Nu tijdelijk geen verzendkosten (in NL):

Toffe testimonials van lezers

Ebie Leest Vrij Leven in de trein

“Wat me het meest inspireert aan het boek is dat ik patronen leer herkennen en deze kan veranderen, ik begrijp de oorzaak veel beter en kan hierin dan ook veel beter mijn emoties voelen en toelaten, en dat brengt veel verlichting met zich mee!”
– Ebie

“Super dankbaar voor het lezen van dit boek! Ik heb geleerd hoe bepaalde (automatische) patronen kunnen zijn ontstaan. En misschien nog belangrijker, hoe je hier weer los van kan komen. Een meerwaarde vind ik dat Bas zijn eigen verhaal en die van zijn clienten ook gebruikt en je oefeningen kan downloaden die bij dit boek horen, zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Inmiddels heb ik dit boek al 5 keer gelezen en het boek blijft nieuwe inzichten geven. Echt een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen.”
– Janine

“Bas van pelt beschrijft in dit boek heel duidelijk hoe mensen patronen ontwikkelen en kunnen veranderen en/of loslaten. Ik heb het boek vaker gelezen en elke keer als ik het lees ontdek ik weer andere dingen bij mezelf. Aan ieder patroon zit een emotie en je kunt ze allemaal ontdekken en niets is goed of fout. Een boek in begrijpelijke taal voor gewone mensen! Gewoon lezen dus!”
– Angela

Janna Koopman leest Vrij Leven los van stress en oude patronen in het park

“Super mooi hoe je in één boek hebt kunnen belichten hoe je emoties kunt ervaren en waarom we niet gewend zijn om dit te doen. Heel bijzonder!”
– Janna Koopman

Ik heb al heel wat boeken gelezen, maar dit boek is toch bijzonder. Ik
zou het niet willen missen in mijn boekenkast. Heel duidelijk
geschreven. Het gaat over hoe je brein werkt in bepaalde situaties. Wat
zijn patronen en je krijgt de sleutel om hiermee aan de slag te gaan.
Heel dankbaar met dit boek!”

– Martine

“Erg interessant hoe Bas een verdieping aanbrengt op andere boeken, door patronen te koppelen aan de emoties en daadwerkelijk met oplossingen te komen.”
– Penny

“De inzichten uit dit boek hebben mijn leven echt veranderd!”
– Yvonne Grol

“Helder voor elke lezer hoe het brein werkt ter aanzien van onze emoties. Voor vele mensen vast een eye-opener!!”
– Jos van Vliet

“Na mijn Burn-out heb ik veel losse adviezen en inzichten gekregen. Met het lezen van jouw boek viel alles ineens op zijn plaats.”
– Nele

“Ik heb je boek uitgelezen en ga deze zeker nog een keertje lezen. Het fijne aan dit boek is dat het een werkboek is met veel nuttige tips. Alles is uitgelegd in begrijpbare taal en is toegankelijk voor iedereen.

Ik heb geleerd hoe ik dingen kan loslaten en dit stapsgewijs. De verhalen zijn zeer herkenbaar en ik had meteen het gevoel dat ik niet alleen was.

Opgekropte gevoelens en de frustratie niet te weten wat er precies aan de hand is… ik ben dus niet alleen!

Door het boek te lezen heb ik inzichten gekregen. Ik ben er nog niet, maar ik geloof nu wel dat het gaat lukken. Mijn man is het boek nu ook aan het lezen. Fijn dat we er samen over kunnen praten. Bedankt.”

– Monique

Bestel jouw boek nu en begin met Vrij Leven!
Nu tijdelijk geen verzendkosten (in NL):

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders