Inspired Life - Vrij Leven vanuit verbinding, ease en joy voor zelfbewusste mannen

Inspired Life
Vrij Leven traject voor zelfbewuste mannen

Leef je mooiste leven, vanuit ease en joy,
zonder jezelf steeds voorbij te lopen ten koste van je eigen gezondheid, je relatie, of je gezin.

Leef het leven zoals dat bedoeld is;
Een Vrij Leven in verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Je bent ambitieus, succesvol, hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar toch voel je dat er iets mist.

Het is zo gaaf om continu te groeien. Die snap ik helemaal! Om steeds weer jezelf uit te dagen, een nieuwe stap te nemen, met jezelf of met je bedrijf. Je weet dat je het potentieel hebt, dus je wilt het ook realiseren.

En het mooie is, je bent bereid om er vol voor te gaan. Om het al je energie en tijd te geven.

Het enige probleem is…

Het kost je steeds meer energie. Je merkt dat je continu gejaagd voelt. Stil zitten lukt je niet meer.

Je eigen gezondheid lijdt er onder, en doordat je steeds minder lekker in je vel zit, lijden ook je relatie en je gezin er onder.

Zo kan het niet meer.

Zo hoeft het ook niet.

 

De voornaamste reden dat je zo gespannen bent, dat je het gevoel hebt dat je zo moet pushen, dat je je onzeker voelt, of dat je geen vertrouwen voelt, zit in je onderbewuste.

95% van de tijd reageer je automatisch

Je brein scant elke situatie om te zien of deze lijkt op iets wat je eerder hebt meegemaakt. Om vervolgens vanuit dat oude patroon te reageren.

Hoeveel stress je ervaart, hoe je je voelt en welke gedachte je hebt, overkomt je. Je brein zet je letterlijk in een bepaald gevoel en een bepaalde gedachte. Je hebt hier geen controle op, dit gebeurt automatisch.

Al die patronen zijn ooit aangeleerd.

En op dit moment heb je een aantal patronen die je continu saboteren.

Zolang je je automatische patronen niet verandert zul je steeds op hetzelfde punt uitkomen.

Natuurlijk, je kunt wel nog harder je best doen. Maar het enige verschil wat je daarmee gaat bereiken is dat je nog sneller op hetzelfde punt weer terug komt. Alleen nu met als extra bonus een burn-out, overspannenheid, fysieke klachten, een relatie die steeds verder van je af drijft…

Je gaat nooit gelukkig worden. Misschien heb je op een gegeven moment miljoenen verdiend, maar je voelt je van binnen nog steeds klein en ongelukkig.

 

Totdat je je patronen verandert

Dat is het punt waarop het leven ineens vanzelf lijkt te gaan, het stroomt weer.

Je maakt keuzes en neemt actie, niet vanuit je patronen, maar vanuit wat echt waardevol voor je is.

Het betekent niet dat je je ambitie moet opgeven. Integendeel juist. Je mag nóg ambitieuzer worden, alleen je hoeft niet meer te pushen. En je mag het plaatje compleet maken. Niet alleen gaan voor wat je denkt te willen, voor wat je patronen je proberen wijs te maken wat je nodig hebt, maar gaan voor wat jou echt gelukkig maakt.

En het maximale uit jezelf halen is daar één van.

Als je de juiste weg beloopt is het helemaal niet moeilijk om jouw ultieme Vrije Leven te leven.

Bas van Pelt geniet en leeft Vrij

Hi, ik ben Bas van Pelt. Op dit moment ben ik bestseller auteur, podcaster, run ik mijn eigen praktijk en het licentiemodel voor de Aser-methode, onze opleiding, én heb ik alle tijd voor mijn gezin, vrienden, sport en hobby’s.

Ik ben ambitieus én relaxt.

Maar dat is niet altijd zo geweest…

Even een korte flashback naar eind 2014. Ik had een groot eerstelijnscentrum opgezet. Ambitieuze plannen om een nieuwe manier van werken in de eerstelijnszorg te creëren. Hard werken om tegelijk een centrum te vullen met geweldige therapeuten, salesgesprekken te doen met bedrijven voor de re-integratietrajecten die we aanboden, tegelijk alle therapeuten op één lijn krijgen, en nog mijn eigen praktijk runnen en mijn personeel aansturen.

Oh, en tegelijk een zoon met een hazelip gekregen waar veel tijd en zorgen in zat, en inmiddels was Karin zwanger van de tweede.

Een tijd vol ambitie en hard werken.

En een tijd waarin mijn bedrijf failliet ging.

Het lukte niet. Hoe hard ik ook werkte, het voelde continu of ik ergens tegen gewerkt werd. Elke keer als we een stap maakten, was er wel iets anders wat verkeerd ging.

Doordat er veel te weinig in het bedrijf binnen kwam, had ik ook geen inkomen. Al ons spaargeld zat in het bedrijf.

Ik weet nog goed dat ik ‘s avonds met Karin aan tafel zaten, nog voor ik het faillissement aan gevraagd had. We zaten op de app te kijken of er nog genoeg geld op de rekening stond om de volgende dag de boodschappen te betalen en te bedenken van wie we deze maand geld konden lenen om de hypotheek te betalen.

Karin zat te huilen.

En ik kon er helemaal niets aan doen.

Ik kon het niet oplossen. Ik kon het niet beter maken. Geen perspectief bieden.

Op dat moment voelde ik me zo ontzetten k*t. Ik voelde me klein, alsof ik een kleuter was die iets probeerde wat alleen volwassenen kunnen. Mislukt, tekort geschoten in mijn rol als ondernemer, partner, vader…

Dat was voor mij echt het dieptepunt van mijn leven. Ik had zo ontzettend veel gegeven, zo hard gewerkt, maar volledig gefaald op de gebieden die het belangrijkst zijn voor me.

 

Vanaf dat punt ben ik gaan veranderen.

Om te beginnen heb ik het faillissement aangevraagd, om te voorkomen dat het nog erger zou worden. Ik ben opnieuw begonnen met mijn eigen praktijk, nog steeds met grote ambities, maar nu zonder mezelf voorbij te lopen.

Ik ben op zoek gegaan naar waarom het me niet lukte om te bereiken wat ik wilde, en merkte dat ik verschillende saboterende patronen heb die me klein hielden.

Het klinkt raar misschien, maar ik mocht in die tijd niet succesvol zijn van mezelf. Ik had in mijn jeugd aangeleerd dat succesvolle mensen slechte mensen zijn, en onbewust wil ik natuurlijk een goed mens zijn.

Ik mocht ook niet te zichtbaar zijn, of hulp vragen. En geld, daar werd vroeger nooit over gepraat, dat hoort niet, dus daar had ik ook te weinig zicht op.

 

Sinds ik die patronen heb mogen ontdekken en loslaten is mijn hele leven anders.

Ik ben nog steeds ambitieus. Ik ben hard op weg om de wereld te veranderen, één persoon tegelijkertijd 🙂

Maar ik heb ook aandacht voor mezelf, mijn vrouw, mijn gezin, mijn vrienden en familie.

Ik geniet van de dagen dat ik mag werken, en geniet nog meer van de dagen dat ik thuis ben.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel gedaan, en ik ben steeds gelukkiger geworden. Ik ben steeds weer uit mijn comfortzone gestapt.

En elke keer gaat het makkelijker. Echt vastlopen gebeurt niet meer. Ik merk dat als ik weer tegen mijn patronen aan loop, ik ze aandacht geef, de diepte in duik, en ik kan weer door. Doorgroeien naar nog meer bereiken en nog gelukkiger en relaxter er bij voelen.

Als je door hebt hoe je patronen werken en ze echt doorvoelt hebt, is het steeds makkelijker ze te ervaren en los te laten.

Mensen vragen me vaak hoe het komt dat ik zoveel heb kunnen doen en tegelijk zo relaxt kan zijn. Zoveel tijd kan nemen voor mijn gezin en andere dingen naast mijn onderneming.

Het antwoord zit van binnen.

Want je kunt precies dezelfde dingen doen als ik. Net zo veel uit je comfortzone komen, maar als je je patronen niet verandert, blijft het een trucje wat je toepast, maar van binnen niet echt voelt.

Dan blijft het jezelf pushen voorbij je kunnen.

Als je nog steeds denkt dat je harder moet werken, meer trainingen moet volgen, of meer ruimte moet innemen, als je denkt dat er een geheim is wat anderen wel weten maar jou nooit verteld is…

 

Na 21 jaar ervaring als therapeut en heel veel werken aan mezelf realiseer ik me deze twee dingen:

1

Er is geen Quick Fix. Er is geen enkele externe oplossing of goeroe die jou gelukkig gaat maken. Alle trucjes die je leert gaan je alleen helpen als je ook het inner work doet.

2

Je kunt nog zoveel boeken lezen, seminars volgen, trainingen doen, maar ze gaan je niet helpen. Tuurlijk je kunt een paar gave inzichten krijgen, soms een heerlijk gevoel dat je zo lekker bezig bent. Maar ze helpen je niet blijvend veranderen.

Het is leuk als je snapt hoe het werkt, maar pas als je patronen echt veranderen, verander jij ook.

De meeste coaches en therapeuten blijven weg bij de oude (micro) trauma’s die jouw gedrag gevormd hebben. Ze pakken wel het mentale stuk aan, maar niet het emotionele of het fysieke.

Je automatische patronen zitten in je héle systeem. Ze zijn opgeslagen in het emotionele deel van je brein, in het bindweefsel in je lichaam, in alle reacties in je zenuwstelsel, ze zijn verbonden met je hormoonsysteem…

Het heeft geen zin om alleen het mentale stuk aan te pakken. De enige manier die echt werkt is een manier die zowel fysiek als emotioneel én mentaal aanpakt.

Zolang je patronen niet veranderen, zorgt je systeem er voor dat je steeds weer op je oude manier voelt en denkt. Dan kun je van alles aangeleerd hebben, maar zodra jouw systeem ‘aan’ gaat wordt dit gewoon overboord gegooid.

En dan sta je weer op hetzelfde punt als je voor al die therapie en training stond.

Ik durf wel te zeggen dat mijn succes en Vrije Leven voor meer dan 90% te danken is aan de methode die ik ontwikkeld heb heb.

Geen resultaten, alleen maar meer stress!

Waarschijnlijk heb je dit al geprobeerd om relaxter te leven...

 • Heel veel seminars gevolgd, gave ervaringen gehad en veel energie gevoeld tijdens het seminar, maar een maand later doe je precies hetzelfde als je altijd gedaan hebt.
 • Af en toe een mindfulness of yoga sessie gedaan zonder blijvend resultaat.
 • Met psychologen gepraat alleen maar om te ontdekken dat jij het beter weet dan degene die tegenover je zit.
 • Allerlei online trainingen aangeschaft om vervolgens te merken dat je er toch geen tijd voor neemt.

Onderhand zul je het wel zat zijn en denken: Screw this! Wanneer ga ik me eindelijk eens gelukkig voelen?

Je voelt dat het mogelijk moet zijn, je weet met elke vezel in je lijf dat het kan, alsof het net achter de heuvel ligt en je er nog net niet bij kunt.

En het is er, ook voor jou. Je hoeft alleen maar de juiste aanpak te vinden. Een aanpak die zowel mentaal, als emotioneel én fysiek werkt.

Volg een traject wat je echt helpt veranderen. Waarin je leert om jezelf ruimte te gunnen en te genieten.

Ben je klaar om vanuit flow jouw ambities te realiseren, zonder de hele dag te pushen of jezelf voorbij te rennen?

Dit is wat er gaat gebeuren als je dit toepast:

 • Je hebt niet meer het gevoel dat je de hele tijd loopt te jagen,
 • Je lichaam voelt relaxter en je hebt meer energie,
 • Je voelt tijd en ruimte om aandacht te geven aan jezelf, je partner, je gezin,
 • Je focust op wat echt belangrijk voor je is en steekt daar moeiteloos tijd en energie in,
 • Je hebt geen twijfel meer, maar maakt keuzes vanuit vertrouwen,
 • Je bereikt veel meer terwijl je minder doet,
 • Schaamteloos ambitieus én Vrij Leven, je gaat alleen voor dat wat echt waardevol voor je is, in elk aspect van je leven.
Maak kennis met het:

Inspired Life - Vrij Leven voor ondernemers

Stap voor stap naar moeiteloze resultaten, meer verbinding en volop genieten

6

In zes maanden je leven blijvend veranderen.

6+1

Maandelijks een diepgaande live sessie met mij, de eerste maand zelfs twee keer om momentum op te bouwen.

13

Dertiendelige diepgaande online training die je stap voor stap alle inzichten en tools geeft die je nodig hebt.

2

Tweedaags Leef Vrij doorbraakseminar, waar je direct een sprong maakt naar een ambitieus leven met ‘ease’.

Daarnaast heb je onbeperkt e-mail/appcontact (op werkdagen).

Wat is het Inspired Life Traject?

Echt vrij word je niet door harder te werken, door nog een opleiding te volgen of door nog meer je best te doen.

De enige manier waarop je jouw ambities realiseert én ontspannen en in verbinding leeft is door je saboterende patronen aan te pakken. De patronen die niet alleen in je ‘mind’ zitten, maar in heel je mentale, emotionele en fysieke systeem.

Dat is wat dit traject anders maakt.

Je leert niet alleen wat mentale trucjes, wat NLP technieken of hoe je je mindset kunt veranderen. Maar we werken samen aan een verandering die in je hele systeem geborgen wordt.

In de online training die in het traject zit krijg je alle inzichten en tools die je nodig hebt om te veranderen en meer ruimte te ervaren.

En in de één op één sessies creëren we samen de blijvende verandering.

Door een combinatie van onze manier van acupunctuur, gecombineerd met hypnotherapie en coaching maken we een verandering in je brein, je emoties, je bindweefsel (waar ook een deel van je patronen en emoties opgeslagen zit), je zenuwstelsel en je hormoonsysteem.

Dat is de essentie van de Aser-methode (Acupuncture Stress Emotional Release).

Wat ik van mijn klanten terugkrijg is dat ze in hun dagelijks leven vanzelf andere keuzes maken. Dat ze automatisch anders reageren op situaties waarin ze vroeger stress zouden ervaren.

Ze zijn meer ontspannen, voelen meer ruimte, en realiseren hun ambities juist makkelijker en sneller dan toen ze hard aan het pushen waren.

Het is mogelijk om ontspannen én ambitieus Vrij te Leven.

Toffe reacties van cliënten

Wat ik goed vind aan je is dat je er werkelijk Bent! Je luistert naar het verhaal en trekt niet alleen je eigen plan, je hoort echt wat er wordt gezegd. Dit komt op jou misschien over als niet zo bijzonder maar het is niet vanzelfsprekend (helaas). Er is dus een soort samenwerking, en dat heb ik als prettig ervaren.

Je denkt door en weet vanuit je opleiding en wellicht ook jouw eigen gevoeligheid/intuïtie meer dan menig ander. Misschien dat anderen net zoveel weten qua theorie maar omdat je ook dingen uitlegt snap je als cliënt beter wat er precies aan de hand is en dat is fijn. Ook geef je het aan als je ergens niet zeker van bent, daar schaam je je niet voor gelukkig, dat schept vertrouwen.

Kortom, je bent Echt

– Raymond

“De titel van het boek ‘vrij leven’ sprak me aan en kwam op het juiste moment, toen ik dacht de controle te hebben verloren.
Het boek gaf me herkenning en veel nieuwe inzichten. Dat ALLES is verbonden en elkaar beïnvloedt.

Het leerde me (weer) al mijn emoties te mogen ervaren. Hierna viel er een last van me af waarvan ik niet wist dat ik die droeg. Ook leerde ik dat ik mijn emoties wel degelijk kan beïnvloeden, en hierdoor patronen (vanzelf) veranderen.

Het leven is nu zoveel leuker om me heen.

De sessies leerden me ontspannen en gaven me een vredig en trots gevoel.
Ik heb geleerd er te mogen zijn zonder iets te moeten!

Ik ben krachtiger dan ik wist en mooier dan ik zag”.

– Ingrid

“Ik merk dat je vanuit jouw gevoel coacht en daarbij heel rake dingen zegt en doet. Zeker de laatste keer was een diepe slag waar ik de effecten van zie. Het is subtiel maar geeft wel resultaat. Dat maakt dat ik al aardig wat stappen zet en ook veel vertrouwen heb in het vervolg.

Daarnaast geloof ik dat je altijd je spiegel tegenkomt. Dat merk ik zelf ook als coach. Er zijn raakvlakken op de thema’s waardoor jij voor mij op dit moment de juiste coach bent.”

– Evelien

Dit is een Vrij Leven voor mij:

Het ultieme Vrij Leven gevoel
Tijd en aandacht voor mijn gezin
Meedoen aan de grootste catamaranzeilrace ter wereld
Werken met mooie mensen
Reizen
familie bezoek in NZ
Beach Life

Voor wie is het Inspired Life traject?

Waarschijnlijk heb je het wel door, maar ik ben geen standaard coach of therapeut.

Ik wil mensen weer Vrij laten Leven, in volledige verbinding met zichzelf en de mensen om hun heen. Ruimte voor wat je voelt, wat je wilt, je maximale potentieel benutten en volop genieten van je reis daar naar toe.

Ik geloof dat we de wereld beter maken op die manier.

En ik wil werken met mensen die dit ook willen. Daarom heb ik een paar criteria hieronder staan waar mijn ideale cliënt aan voldoet:

Herken jij jezelf als zelfbewuste man die:

 • Ambitieus is, gaat voor wat je belangrijk vindt, niet genoegen neemt met middelmatigheid maar echt je maximale potentieel wilt ontdekken.
 • Ruimte wilt maken voor zichzelf, je partner, gezin, de mensen die belangrijk voor je zijn,
 • Wilt blijven groeien. Hoe goed of hoe ver je ook bent, je beseft dat je elke dag weer opnieuw opstaat als leerling.
 • Gelooft dat het mogelijk is om te veranderen. Je verschuilt je niet achter het excuus ‘ik ben nu eenmaal zo’.
 • De mogelijkheid en motivatie heeft om te investeren in jezelf in tijd, geld en aandacht.
 • Verantwoordelijkheid neemt voor je situatie.
 • Verandering wilt in je leven.
 • En het allerbelangrijkste: coachbaar is.

Als jij de komende 6 maanden een geïnspireerd Leven wilt leiden, vanuit joy, ease en verbinding

 • Als je wilt snappen waarom het in het verleden niet gelukt is.
 • Als je wilt weten waarom je leeft zoals je leeft.
 • En waarom het zo zwaar voelt op momenten.
 • Als je wilt begrijpen hoe je kunt veranderen en hoe je ambitie kunt combineren met aandacht en ontspanning.

Maar vooral:

 • Als je wilt ervaren hoe het anders kan.
 • Als je wilt leren luisteren naar je gevoel op de juiste manier.
 • Als je weer ruimte wilt ervaren in je leven, flow wilt ervaren.
 • Als je weer wilt verbinden, met jezelf en met de mensen die belangrijk voor je zijn.
 • Als je wilt kiezen voor wat echt belangrijk is in je leven, om te beginnen met kiezen voor jezelf.

In dit traject leer je de stappen die je brengen naar een schaamteloos ambitieus leven met ease.
Zodat je jouw droomleven kunt realiseren vanuit een ontspannen flow, en in verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Alles wat je leert is gebaseerd op de lessen die ik de afgelopen 21 jaar heb opgedaan. 21 jaar ervaring met ambitieus leven, leren loslaten, therapie, coaching, seminars, zelfonderzoek… 

Ik heb het geluk dat ik in die jaren de juiste leraren gevonden heb en bereid was om de tijd en aandacht in mezelf te investeren om echt te veranderen.

Niet alleen maar kennis op doen en coachingsopleidingen volgen, maar zelf het pad lopen.

Al die ervaring krijg je in 6 maanden.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit traject je leven kan veranderen.

6

In zes maanden je leven blijvend veranderen.

6+1

Maandelijks een diepgaande live sessie met mij, de eerste maand zelfs twee keer om momentum op te bouwen.

13

Dertiendelige diepgaande online training die je stap voor stap alle inzichten en tools geeft die je nodig hebt.

2

Tweedaags Leef Vrij doorbraakseminar, waar je direct een sprong maakt naar een ambitieus leven met ‘ease’.

Jouw commitment is de tijd die je voor jezelf neemt en de aandacht die je jezelf geeft.

Je investering voor dit Inspired Life traject is € 7.800,- (ex btw).

Dit zeggen deelnemers over de tweedaagse Masterclass
(onderdeel van het traject)

“Jeetje wat een seminar… mooi zoals de verbinding werd gelegd tussen theorie, (hoe werkt onze geest en vanuit welke overtuigingen denken wij en houden we onszelf vaak klein) en oefeningen.

Oefeningen die helder maakten waar we onszelf nu in tegen houden, welke overtuigingen ons parten spelen. De oefeningen laten je voelen wat er gevoeld en losgelaten mag worden om vrij te gaan leven.”

Y.

“Het was een bijzonder seminar waarbij ik weer dichter bij mijn gevoel ben gekomen. Twee dagen van ontspanning, loslaten en inzicht. 

Confronterende inzichten soms, dat wel.. Dus ik ben nog niet klaar..  Maar wie wel?

Wat ik vooral uit dit seminar heb meegenomen is hoe belangrijk het is om écht contact te maken.

Dat probeer ik nu ook meer in de praktijk te brengen, vooral bij mijn gezin en andere mensen die belangrijk voor me zijn.”

J.

Waarom doe ik dit?

Ik weet zelf hoe het voelt als je continu aan het pushen bent. Als je jezelf vastbijt, en langzaam de verbinding met de mensen om je heen en jezelf kwijt raakt.

Ik weet ook hoe het voelt als alles stroomt. Als je groeit vanuit verbinding. Hoe makkelijk het leven kan zijn en hoe lekker het voelt om gewoon op je plek te staan en te doen waarvoor je hier bent. Niet door hard te werken, maar door volledig gefocust aanwezig te zijn.

Dat gun ik je.

En dat zegt ook wat over de manier waarop ik werk.

Ik wil echte verbinding met je ervaren. Ik moet bij je voelen dat je er echt bent. Dan kunnen we samen niet alleen jouw leven mooier maken, maar ook dat van de mensen om je heen. Als jij er meer bent, dan kun je ook meer geven.

Ik wil aan het eind van ons traject voelen dat jij weer jezelf geworden bent, maar nu de gelukkigste versie van jezelf. Ik wil voelen dat we samen de wereld een stukje mooier gemaakt hebben.

Ik heb een vraag aan jou

Wat als ik je kan helpen om weer de ruimte te voelen om andere keuzes te maken.

Ruimte om even stil te staan, aandacht te geven aan jezelf. Zodat je ook weer leert luisteren naar je gevoel. Vertrouwen op je gevoel en bewust kiest om te doen wat jou gelukkig maakt?

Ik heb al bij heel veel mensen mogen meemaken hoe groot het verschil in je leven is als je alleen maar 10 minuten per dag de tijd neemt om die ruimte te ervaren.

Als je kunt voelen wat echt belangrijk voor je is, maak je vanzelf andere keuzes.

Denk je dat dit mogelijk is? En dat ik je kan helpen om deze stap te nemen?

Vraag dan een gesprek aan, waarin we bepalen of je past in het traject en of ik de juiste coach ben voor jou.

Volgende stap:

Vraag jouw call aan om te zien of je een fit bent voor het Inspired Life traject voor ondernemers.

In dit gesprek (online, 30 minuten) bekijken we waar je nu staat, wat je verlangen is en wat je nu nog tegenhoudt. Als blijkt dat je een match bent maken we vervolgens een afspraak in mijn praktijk om het traject te starten.

Jij hebt een vraag voor mij

Ja en Nee. Ik ben zelf een man en kan me daardoor beter in leven in de druk die een man ervaart vanuit je patronen, vanuit de samenleving om het op alle gebieden goed te doen.

Tegelijk is het ook een prima traject voor vrouwen die zichzelf in dit plaatje herkennen, neem in dat geval even contact op om te zien we voldoende klik hebben.

Hoeveel tijd gun je jezelf? Als jij jezelf deze tijd niet gunt wil je gewoon niet veranderen. En dan gaat geen enkel programma je helpen.

€ 7.800,- ex btw. Voor het hele traject. Inclusief de tweedaagse masterclass.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt het in 6 maandelijks termijnen betalen van 1350,- ex btw per maand.

Super! Als je daar nu al over nadenkt bent je op de goede weg. Als je dit van tevoren aangeeft kunnen we er rekening mee houden. We schuiven het traject dan gewoon een maandje op. Hooguit een maand, omdat er anders te veel tijd tussen het traject zit, en je je momentum verliest.

Nee. Als we een 1 op 1 live sessie doen wil ik dat we er allebei volledige aandacht bij hebben. Bovendien kan ik ik een live sessie veel meer zien. Ik ‘voel’ je energie, zie je houding, de spierspanning, kleine bewegingen tijdens je verhaal. En als laatste: de acupunctuurpunten die we gebruiken om je patronen los te maken kan ik niet op afstand prikken 😉

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders