Samen je stress aanpakken | Vrij Leven | Traject levert blijvend resultaat

Samen je stress aanpakken

Langdurige stress… Niet in één dag gekomen, en dus helaas ook niet meteen opgelost. Stress is er niet voor niks. Het geeft je een signaal dat je echt moet gaan werken aan jezelf. Aan de onderliggende patronen. Je lijf heeft daarnaast heel wat te verwerken. Een goede aanpak voor het oplossen van langdurige stress heeft dan ook een duidelijke opbouw.

Die opbouw vind je terug in onze trajecten. In het Aser-methode traject werken we niet alleen aan je klachten, maar ook aan de onderliggende oorzaak.

Zo ziet het traject er uit:

Om het maximale uit de sessies te halen zul je ook zelf aan de slag moeten. Daarvoor hebben we een online training ontwikkeld van inmiddels meer dan 25 video’s. In de video’s leer je hoe het komt dat je vast blijft zitten in een stresspatroon en hoe je hiervan af kunt komen. Het geeft je op deze wijze veel meer tools om zelf aan de slag te gaan.

Je krijgt oefeningen (ook op mp3) om te vertragen en om je patronen te veranderen. Je zult merken dat het veel makkelijker is om de oefeningen te doen met de mp3’s als extra begeleiding.

Het boek Vrij Leven: alles wat je wilt weten over hoe stress werkt, hoe je in patronen blijft vast zitten en vooral, hoe je die patronen kunt loslaten. Ik krijg regelmatig van mijn cliënten te horen dat ze dankzij het boek veel nieuwe inzichten opdoen. Vooral het hoofdstuk over emoties geeft ze meer ruimte om hun emoties er te laten zijn en deze ook te ervaren.

Dankzij de online training kunnen we in de sessies direct een stuk dieper gaan. Onze ervaring is dat cliënten die het gehele traject volgen, een veel dieper en langduriger resultaat hebben.

Daarom werk ik niet met losses sessies waarin je per keer kijkt wat je gaat doen, maar met trajecten die gericht zijn op een resultaat waar je stap-voor-stap aan werkt.

DE werking van de drie breinen volgens de Aser methode

Voordelen van het traject

Samen met het online programma pak je de stress beter aan

Een online training in je eigen tempo, met meer dan 25 video’s die je zo vaak je wilt terug kunt kijken. Die je stap-voor-stap door het hele traject leidt.

Het boek Vrij Leven, waarin je leert hoe stress werkt, zodat je ook je eigen reacties beter leert begrijpen en weer grip krijgt op hoe je je voelt.

Ontvang de ontsspanningsoefeningen op mp3

Ooit een ontspanningsoefening geprobeerd? Merkte je dat je gedachten alle kanten op gingen? Met de mp3’s bij het traject begeleid ik je door de oefening heen, waardoor jij veel makkelijker kunt focussen en ontspannen.

Doordat het online traject en de sessies op elkaar afgestemd zijn, haal je meer resultaat uit het traject

Doordat je in de online training al heel veel kennis opdoet en veel al zelf kunt oefenen, kunnen we in de vijf één-op-één sessies echt de diepte in gaan. Je haalt hierdoor veel meer resultaat uit de sessies.

Jouw investering in jezelf

Zes intensieve één-op-één 1 sessies  
De online training van meer dan 25 video’s  
Inclusief de oefeningen en visualisaties op mp3  
Het boek ‘Vrij Leven’  
Jouw investering in jezelf bij een senior Aser-methode therapeut: € 1500,-
Bij Bas van Pelt zelf:
(afhankelijk van vorm en inhoud van traject)
€ 4500,-
tot 7800,-

Indien je acupunctuur in je aanvullende verzekering hebt zitten, wordt hier vaak nog € 300,- van vergoed.

Direct aan de slag met je stressklachten

Indien je al een kennismakingsgesprek hebt gehad en je wilt je aanmelden voor het online deel van het traject, kun je dit hier doen:

Nog géén kennismakingsgesprek gehad?

Mocht je nog géén kennismakingsgesprek hebben gehad, dan kun je je beter nog niet aanmelden voor het traject.

Ik wil je graag laagdrempelig kennis laten maken met mijn methode en vind het ook belangrijk om te kijken of we samen een klik hebben. Daarom begin ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek.

Pas daarna kijken we samen wat voor jou de beste aanpak is.

-> maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders