Wordt Aser-methode Therapeut | Vrij Leven | Maak meer impact

Vrij Leven Geven:

Maak meer impact in het leven van je cliënt met minder moeite. Werk alleen met gemotiveerde mensen waar je energie van krijgt.

En ervaar hoe je door Vrij Leven te Geven jouw eigen Vrije Leven creëert.

Leer Vrij Leven Geven

Meer impact, grotere verandering, in het leven van je cliënt én in je eigen leven

Stel je eens voor dat je volledig vanuit je hart kunt werken. Diepe impact maken in het leven van je cliënt, mensen kunnen helpen veranderen, waardoor hun saboterende patronen en klachten vanzelf verdwijnen.

Stel je voor dat je mensen helpt om echt Vrij te Leven.

Zonder dat je hun verantwoordelijkheid op je neemt, zonder hard te werken, maar alles vanuit flow en verbinding.

Hoe zou dat voelen voor je? Wie zou je zijn als je alleen nog maar focust op die trajecten die zowel je cliënt als jou de meeste waarde opleveren?

Ik weet niet hoe dat voor jou is, ik kan alleen met je delen hoe het in mijn leven voelt:

Bijzonder. Mooi. Diep. Verbonden. Makkelijk. Vrij.

Dat is wat de Asermethode mij gebracht heeft. Door alleen nog te doen wat echt waardevol is, werk ik met veel meer plezier en veel meer ‘ease’ dan ooit tevoren. Mijn cliënten zijn super gemotiveerd, ik heb alle tijd om te verdiepen, en geniet van de vrijheid in mijn leven.

Wil jij volop Vrij Leven? Volledig op je plek staan en doen waarvoor je hier gekomen bent? Vrij Leven geven?

Meld je dan aan voor een intake gesprek, dan bepalen we of je een goede fit bent voor de Asermethode opeiding:

Zo werken patronen in je brein

Wat is de Aser-methode

De Aser-methode richt zich op de essentie van coaching / therapie / persoonlijke groei.

De enige manier om echt Vrij te Leven is door je hart volledig te openen. Dus door alles te voelen wat er is. Al je oude pijnen, maar ook de diepe verbinding met de mensen om je heen en met het universum zelf.

Zodra je erkent wat er is, je oude pijn en trauma’s omarmt laat je vanzelf je patronen los, waardoor je klachten en blokkades vanzelf verdwijnen.

Of je nu werkt met cliënten met chronische pijn, mentale klachten, emotionele klachten of mensen die gewoon nog meer zichzelf willen worden en volop willen leven, de essentie blijft hetzelfde.

In de Asermethode gebruiken we technieken uit de traditionele (sjamanistische) acupunctuur, cranio-sacraal therapie, hypnotherapie, coaching en Wing Chun (Kung Fu) om te ontdekken wat het herstel en de groei van je cliënt tegenhoudt en om ze te begeleiden in het erkennen en loslaten.

Maar welke techniek je ook gebruikt, alles is afhankelijk van hoe diep je zelf durft te gaan als therapeut.

Je kunt je cliënt niet verder brengen dan je zelf bent gegaan.

Iedere coach en therapeut weet dit, maar hoe diep ben jij echt gegaan? Wat zijn jouw trauma’s en patronen?

In de opleiding tot Asermethode therapeut leer je niet alleen de technieken; je loopt het pad.

Je leert niet alleen Vrij Leven te Geven, je leert het ook te Ontvangen 🙂

Wat is de Asermethode: Bijzondere resultaten, zonder moeite.

Dit is het leven van een Asermethode therapeut

Leer meer impact te maken in het leven van je cliënt

Vrij Leven Geven

Behandel geen symptomen, maar help je cliënt te veranderen en zijn symptomen verdwijnen vanzelf.

Maak meer impact in het leven van je cliënt.

Leer nieuwe coachingstechnieken, NLP, meditatie, cranio-sacraaltherapie en andere

Alleen de essentie

Het gaat niet om de technieken die je kent, maar hoe diep je er mee durft te gaan. Je leert niet alleen de technieken die we gebruiken, maar je leert zo vooral op een heel nieuw niveau in te zetten.

Werk aan je persoonlijke groei en ontwikkel jezelf als Aser-therapeut

Groei naar Vrij Leven

Je kunt je cliënt niet verder brengen dan je zelf gegaan bent. In de opleiding loop je eerst zelf het pad naar een Vrij Leven.

Samen veranderen we Nederland

Maak de wereld mooier

Stel je voor dat je de mensen in je praktijk en om je heen mag inspireren. Ze mag helpen om volledig vanuit zichzelf te leven en hun patronen los te laten. Wat voor wereld zou dat creëren?

Vrij Leven Ontvangen

Ontvang een heerlijk tarief voor je trajecten, overeenkomend met de waarde die jij je cliënten biedt. Creëer de ruimte om echte aandacht te geven aan dat wat belangrijk is.

Makkelijke marketing, een volle praktijk zonder moeite

In Verbinding

Ervaar de steun vanuit je team, en de juiste mensen om je heen. Maak een diepere verbinding met wie echt waardevol voor je is.

Meld je aan voor een intakegesprek en start jouw pad naar Vrij Leven en Vrij Leven Geven

“Als massage-therapeut/acupuncturist was ik al een tijdje steeds meer geïnteresseerd in de body-mind connectie. Ik merkte dat ik bij sommige klanten niet het resultaat boekte wat ik wist dat wel mogelijk kon zijn. Dit weet ik aan onderliggende emotionele oorzaken, maar ik wist simpelweg niet goed hoe ik daar bij kon komen en een draai aan kon geven.

Dit was de reden dat ik de opleiding van Bas interessant vond. Maar ik had allerlei praktische vragen: ging dit me brengen wat ik wilde? Wilde ik wel echt een samenwerking aangaan met een acupuncturist aan de andere kant van het land? Wat als ik door zo’n samenwerking niet meer mijn eigen ding kon doen of mijn eigen identiteit kon behouden?

Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek met Bas vroeg ik hem de oren van het hoofd. Ik voelde een click, er hing een fijne energie in het gesprek. Toch heb ik daarna nog best even getwijfeld en kwamen er nog meer vragen. Bas was heel geduldig en liet de keuze echt bij mij. En toen besloot ik: JA, ik ga dit doen!

En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik ben als persoon en als therapeut gegroeid. Het contact met Bas is prettig. Wat ik leer kan ik direct in de praktijk brengen. En ik kijk iedere keer weer uit naar de lesdagen.”

Aser-methode therapeut Jessica Uljee

Jessica Uljee

Acupuncturist, massagetherapeut

Scholing en ontwikkeling

In dit schema leer je waarom je bereikt wat je bereikt. Bereik je Droomleven ontspannen en makkelijk

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal

Natuurlijk begint je traject met scholing. Maar je leert niet alleen maar technieken. Wij vinden dat je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk is. Je kunt een cliënt niet verder brengen dan je zelf bent. Stel je voor dat je een cliënt mag begeleiden om zijn diepste angsten volop te ervaren. Hoe kun je dat doen als je zelf nog niet okee bent met je eigen angsten?

Een groot deel van de scholing staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je loopt zelf het Aser-traject door en je neemt ook deel aan een van onze Deep Work retreats.

Stage en supervisie

Tijdens de scholing begin je ook met stage lopen. Natuurlijk kun je al acupunctuur, maar naast onze specifieke manier van acupunctuur leer je ook de andere technieken die we gebruiken toepassen.

Door middel van stage en supervisie kunnen we onze begeleiding precies afstemmen aan jouw behoefte en samen zorgdragen dat de kwaliteit van Aser-methode therapeuten hoog blijft.

Blijvend ontwikkelen

Na de opleiding ben je nog niet van ons af :-). We blijven werken aan onszelf. Daarom hebben we 10 keer per jaar een verplichte scholingsdag. De ene keer zal deze gericht zijn op theorie, of een verdieping geven in de technieken die je toepast. Een andere keer bestaat de dag meer uit intervisie en supervisie en andere dagen zijn puur gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Voordelen Licentie houder

Als Aser-methode therapeut ben je licentiehouder van onze methode. Naast de continue nascholing en ontwikkeling heb je het voordeel dat je direct jouw cliënten het Aser-traject kunt aanbieden, inclusief de online trainingen.

Daarnaast is het voor ons inmiddels vanzelfsprekend geworden dat we een volle praktijk hebben met cliënten die uit het hele land komen. Het is voor ons dan ook logisch om ook voor jou een deel van je marketing te doen.

Mijn Vrije Leven

“Ik ben wie ik ben en ik doe waarvoor ik hier gekomen ben.”

 Een simpel zinnetje, maar zo diepgaand. Ik merk dat ik dit steeds meer mag leven, en dat er nog veel meer diepte te ontdekken is hierin.

De Asermethode heeft mij de ruimte gegeven om te leven zoals ik dat wil. Ik werk alleen met mensen die mij inspireren, waar ik energie van krijg en die investeren in zichzelf en in mijn trajecten.

Ik neem de tijd voor mijn cliënten, en daardoor heb ik ook de tijd. Tijd om te investeren in mijn eigen groei, in mijn relatie, mijn kinderen, mijn vrienden.

Het heeft me de ruimte gegeven om Vrij te Leven, in volledige verbinding.

Als je echt je hart kunt openen zul je merken dat geven en ontvangen hetzelfde zijn. Vrij Leven Geven wordt dan ook Vrij Leven Ontvangen.

Auteur Bas van Pelt leeft Vrij

“Maanden geleden postte Bas een oproep voor acupuncturisten om bij hem de opleiding tot ASER therapeut te volgen. Ik reageerde. Het klinkt misschien raar maar ik wist eigenlijk helemaal niet echt wat de ASER methode in hield. Nu denk ik dat het gewoon zo heeft moeten zijn dat ik toen reageerde.

Tijdens mij eerste telefonisch kennismakingsgesprek voelde ik een klik met Bas. We hebben beide dezelfde visie: we willen op zoek gaan naar de diepere oorzaak v.h. probleem van onze cliënt maar ook dat ze zelf bereid zijn aan hun probleem te werken. We vinden het belangrijk om een connectie met de persoon te hebben die bij ons voor behandeling komt.

Het maakte Bas niet uit dat ik 64 ben en niet overloop van zelfvertrouwen. Ik voelde door hem geaccepteerd om wie ik was, een gevoel dat ik weinig heb gehad in mijn leven bij anderen. Voor hem was het belangrijk dat ik bereid ben om te leren, drive / motivatie heb.

En de opleiding…….?

Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd. De lesdagen zijn intensief – vol met nieuwe inzichten – inspirerend – soms heftig en/of confronterend want je gaat ook met je eigen patronen aan de gang – zelf ervaren en voelen – er is vertrouwen in elkaar – veiligheid – acceptatie – stimulerend – in je waarde laten zijn – verbinding – los laten van oude patronen – persoonlijke groei.

Kortom een super opleiding om te doen en ervaren. Bas is zeer bevlogen en inspirerend en weet wat hij doet en waar hij voor staat.”

Aser-methode therapeut Geertje Tameling

Geertje Tameling

Acupuncturist, Westerse Kruiden en Aser-methode therapeut.

Praktische informatie

Het traject om Asermethode therapeut te worden begint met een intakegesprek. In dit gesprek kijken we eerst of je een goede fit bent voor de opleiding.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak

 
 
 

Veel gestelde vragen

Je hebt kennis nodig van de 5 elementen en de meridianen en acupunctuurpunten. Als je Shiatsu therapeut bent, Tui Na therapeut of iets vergelijkbaars heb je voldoende basis. In de opleiding leer je op een andere manier hiernaar te kijken.

Super dat je zo enthousiast bent! Ik wil je eerst spreken in een intakegesprek, zodat we kunnen checken of je een goede fit bent. Na de opleiding kun je je aanmelden als licentiehouder.

Op dit moment hebben we voor de opleiding zelf geen accreditatie aangevraagd. Eerdere deelnemers hebben wel na zelf dit aan te vragen punten toegekend gekregen bij Zhong voor de opleiding.

Ik kan me niet voorstellen dat je ooit nog iets anders wilt gaan doen. Toch kan het zijn dat je een iets andere vorm wilt aanbieden die niet past binnen de Asermethode.

Je gaat na de opleiding in principe steeds voor een jaar de verbinding met ons aan. We hebben bewust voor een jaar gekozen zodat als je op een gegeven moment besluit dat je iets anders wilt, dat je niet jaren nog ergens aan vast zit.

Zodra je licentie verloopt hoef je geen scholing meer te volgen, draag je geen licentiekosten meer af, maar mag je jezelf ook geen Aser-methode therapeut meer noemen.

Tuurlijk kan dat. Bedenk alleen wel, dat als je verschillende dingen aanbiedt, je ook je focus verdeelt over verschillende dingen.

Plus, als je aan de ene kant gaat voor Vrij Leven, maar aan de andere kant nog steeds vast blijft zitten in losse sessies aanbieden voor te weinig geld, dan saboteer je je zelf in je Vrije Leven. En dat straalt ook uit naar je cliënten.

Omdat we werken met een licentie-vorm en niet in een franchise, blijf je voleldig zelfstandig je eigen praktijk voeren. Je houdt je eigen logo, je eigen website, je eigen uitstraling. Kortom je hebt je eigen praktijk, maar je mag in je praktijk ook onze methode toepassen.

 

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders