Boek Vrij Leven Bestellen | Vrij Leven

Vrij Leven - Podcast Boekactie

Yes, jij wilt Vrij Leven!

Je wilt vrij zijn van stress, loskomen van je oude saboterende patronen… gewoon lekker leven zonder gedoe.

Het goede nieuws is, dat kan! Het andere nieuws is, dat je daarvoor eerst jezelf mag ontdekken, aandacht geven aan wat er acht bij je zit. Kortom, je mag liefde en aandacht aan jezelf geven (wat op zichzelf al mooi is), zodat je je oude patronen kunt ontdekken en los kunt laten.

Hoe je dat doet leer je in ‘Vrij Leven – los van stress en oude patronen’. Een boek dat:

  • je de inzichten geeft hoe je los komt van stress en oude patronen,
  • je de inspiratie en tools geeft om weer Vrij te gaan Leven,
  • inmiddels al door meer dan 10.000 mensen is gelezen,
  • waarbij je een gratis stappenplan krijgt met oefeningen die je gaan helpen om echt bij jezelf te komen.

Geniet van echt Vrij Leven!

Ik wil je bedanken voor het luisteren naar mijn Podcast. Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken om ze te inspireren hun oude patronen los te laten, hun oude trauma’s te helen en zo een mooiere wereld te maken.

Dat kunnen we alleen als we dit samen doen.

Dus als dank wil ik je mijn boek aanbieden met een mooie korting. Je kunt nu tijdelijk het boek ‘Vrij Leven – los van stress en oude patronen’ aanschaffen voor de Vrij Leven Podcastprijs van 17,95 (normaal 23,95).

Bas van Pelt, de presentator van de Vrij Leven podcast
Het ultieme Vrij Leven gevoel

Zo voelt Vrij Leven voor mij 🙂

Bestel ‘Vrij Leven – los van stress en oude patronen’ nu tijdelijk voor 17,95 i.p.v. 23,95:

“Wauw! De laatste tijd is er zoveel geschift! Het begon allemaal met dit boek van Bas van Pelt. Wat een onwijs heldere concrete uitleg van hoe ons brein werkt, waar onze patronen vandaan komen en hoe we dit kunnen veranderen. Wat ben ik blij dat dit boek en de video’s van Bas op mijn pad zijn gekomen, zijn boek en video’s zijn echte aanraders🙏🏻

Mijn advies, maak een stap en laat je leiden door het proces en alles wat je tegen komt onderweg. Zet je ego wat meer opzij en ga ervoor💛”
Review van Vrij Leven - Saartje
Saartje de Leeuw
Zelfacceptatie coach
“Wat me het meest inspireert aan het boek is dat ik patronen leer herkennen en deze kan veranderen, ik begrijp de oorzaak veel beter en kan hierin dan ook veel beter mijn emoties voelen en toelaten, en dat brengt veel verlichting met zich mee!”
Ebie Leest Vrij Leven in de trein
Ebie
“Super mooi hoe je in één boek hebt kunnen belichten hoe je emoties kunt ervaren en waarom we niet gewend zijn om dit te doen. Heel bijzonder!”
Janna Koopman leest Vrij Leven los van stress en oude patronen in het park
Janna Koopman
PDScoaching.nl

Mijn verhaal

In mijn eigen leven heb ik ervaren hoe emotionele patronen tot allerlei fysieke klachten kunnen leiden. Mijn migraine, mijn rugklachten en mijn hooikoorts heb ik weg kunnen krijgen door te leren mijn onderdrukte emoties te voelen en te laten zijn.

Mijn migraine had te maken met hoe ik omging met woede. Woede mocht er niet zijn. Vanuit mijn jeugd had ik aangeleerd om woede te onderdrukken. Maar woede is ook de energie die je gebruikt om je eigen ruimte te creëren, en om je eigen ruimte in te nemen.

Dus door mijn woede te onderdrukken nam ik mijn ruimte niet in. Waardoor ik mezelf continu gefrustreerd voelde. Alsof de wereld mij tegen werkte. Dat uitte zich in een spanningsopbouw die uiteindelijk leidde tot een migraine-aanval.

Sinds ik geleerd heb mijn woede er te laten zijn, heb ik ook geen migraine meer.

Als ik in mijn jeugd dit al had kunnen leren, had ik mezelf heel veel klachten en pijn kunnen besparen.

Dit gun ik je

Met dit boek wil ik je besparen dat je jaren doorloopt met stress of fysieke klachten die makkelijk op te lossen zijn door je patronen los te laten. Met dit boek:
  • Krijg je inzicht in hoe stress ontstaat, zodat je leert hoe je stress kunt verminderen,
  • Je leert hoe emotionele patronen kunnen leiden tot fysieke klachten,
  • Je leert de triggers van je patronen te herkennen en los te laten,
  • Je leert wat je moet doen om je patronen los te kunnen laten, waardoor je ook je klachten kunt verminderen of zelfs helemaal weg kunt krijgen,
  • Kortom, je leert Vrij te Leven. Los van stress en oude patronen en los van alle fysieke klachten die hierdoor veroorzaakt worden.
Als je dit doorvoert in je leven krijg je meer energie en geniet je weer volop van het leven.

Super trots op deze reviews!

“Heel duidelijk en helder geschreven….ook de filmpjes op Youtube van Bas zijn heel fijn..en leerzaam…. Hij helpt je niet alleen doordat je het boek leest ..maar ook door de email met PDF voor stappenplan..en begeleiding via de Youtube films…dus je koopt het boek maar je krijgt niet alleen het boek maar heel veel meer! Voor mij voelt het als psycho therapie/persoonlijke begeleiding met een heel fijn en mooi mens.. en dan fijn thuis.”
– Jetma

“Super dankbaar voor het lezen van dit boek! Ik heb geleerd hoe bepaalde (automatische) patronen kunnen zijn ontstaan. En misschien nog belangrijker, hoe je hier weer los van kan komen. Een meerwaarde vind ik dat Bas zijn eigen verhaal en die van zijn clienten ook gebruikt en je oefeningen kan downloaden die bij dit boek horen, zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Inmiddels heb ik dit boek al 5 keer gelezen en het boek blijft nieuwe inzichten geven. Echt een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen.”
– Janine

Ik heb veel bijgeleerd dankzij dit boek. Het is zeer toepasbaar bij jezelf. Alles is geschreven op een duidelijke manier. Zeker ook niet onbelangrijk is dat er oplossingen worden aangereikt, nadat je erachter komt waarom er een probleem is.
– Leen

“Bas van pelt beschrijft in dit boek heel duidelijk hoe mensen patronen ontwikkelen en kunnen veranderen en/of loslaten. Ik heb het boek vaker gelezen en elke keer als ik het lees ontdek ik weer andere dingen bij mezelf. Aan ieder patroon zit een emotie en je kunt ze allemaal ontdekken en niets is goed of fout. Een boek in begrijpelijke taal voor gewone mensen! Gewoon lezen dus!”
– Angela

“Het boek heeft mij veel inzicht gegeven over de werking van de verschillende systemen in ons brein, oude patronen en emoties die leiden tot continue stress. Verhaal is heel duidelijk geschreven en mede door de voorbeelden heel herkenbaar. Zeker een aanrader!”
– Sandra

Ik heb al heel wat boeken gelezen, maar dit boek is toch bijzonder. Ik
zou het niet willen missen in mijn boekenkast. Heel duidelijk
geschreven. Het gaat over hoe je brein werkt in bepaalde situaties. Wat
zijn patronen en je krijgt de sleutel om hiermee aan de slag te gaan.
Heel dankbaar met dit boek!”

– Martine

Heel eenvoudige omschrijvingen van het meest ingewikkelde orgaan van ons lichaam – het brein!
Handvaten welke voor iedereen inzichtelijk & toepasbaar zijn.
– S

“Erg interessant hoe Bas een verdieping aanbrengt op andere boeken, door patronen te koppelen aan de emoties en daadwerkelijk met oplossingen te komen.”
– Penny

“De inzichten uit dit boek hebben mijn leven echt veranderd!”
– Yvonne Grol

“Helder voor elke lezer hoe het brein werkt ter aanzien van onze emoties. Voor vele mensen vast een eye-opener!!”
– Jos van Vliet

“Na mijn Burn-out heb ik veel losse adviezen en inzichten gekregen. Met het lezen van jouw boek viel alles ineens op zijn plaats.”
– Nele

“Ik heb je boek uitgelezen en ga deze zeker nog een keertje lezen. Het fijne aan dit boek is dat het een werkboek is met veel nuttige tips. Alles is uitgelegd in begrijpbare taal en is toegankelijk voor iedereen.

Ik heb geleerd hoe ik dingen kan loslaten en dit stapsgewijs. De verhalen zijn zeer herkenbaar en ik had meteen het gevoel dat ik niet alleen was.

Opgekropte gevoelens en de frustratie niet te weten wat er precies aan de hand is… ik ben dus niet alleen!

Door het boek te lezen heb ik inzichten gekregen. Ik ben er nog niet, maar ik geloof nu wel dat het gaat lukken. Mijn man is het boek nu ook aan het lezen. Fijn dat we er samen over kunnen praten. Bedankt.”

– Monique

Volgende stap: vul je gegevens in

Je bent er bijna: scroll naar beneden

Toon besteloverzicht
€23.95
Product Subtotaal
Boek: Vrij Leven - Los van Stress en Oude Patronen  × 1 23.95
Subtotaal 23.95
Verzenden
Totaal 23.95 (inclusief 1.98 BTW laag)

Email adres

Gegevens

Jouw producten

Product
Kwantiteit
Prijs
Boek: Vrij Leven - Los van Stress en Oude Patronen (#193)
+
17.95

Betaling

  • Selecteer je bank

Samenvatting

Product Subtotaal
Boek: Vrij Leven - Los van Stress en Oude Patronen  × 1 23.95
Subtotaal 23.95
Verzending
Totaal 23.95 (inclusief 1.98 BTW laag)Wil je direct beginnen met lezen of vind je het simpelweg fijn om het boek ook op je ipad, laptop of telefoon te lezen? Voeg dan voor maar €4,95 de PDF versie van het boek toe. Deze ontvang je direct!
Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders