fbpx

Ons Team: Jessica Uljee

Aser-methode therapeut Jessica Uljee

Mijn naam is Jessica Uljee, massage-therapeut en acupuncturist in Apeldoorn. Na een jarenlange zoektocht heb ik mijn passie gevonden in mensen begeleiden naar een meer gebalanceerd en gezonder leven.

Waarom ik dat met zoveel overgave doe? Ik weet uit eigen ervaring dat het leven soms ondraaglijk zwaar kan zijn. En dat het niet altijd eenvoudig is om de weg daaruit te vinden. Het meest verbluffende vind ik nog wel dat het onze eigen (onbewuste) gedachten zijn die het leven zo zwaar kunnen maken. En dat het loslaten van die gedachten en het doorvoelen van de emoties die daarmee samenhangen zo ontzettend bevrijdend is!

In mijn late tienerjaren werd ik somber, ik voelde mij onbegrepen en alleen. Tijdens mijn studie werd het alleen maar erger, ik raakte in een depressie. Met therapie kwam ik daar wel weer uit, maar omdat ik de onderliggende overtuigingen die ik had niet helemaal werden aangepakt, kreeg ik daarna lichamelijke klachten.

Ik overschreed al mijn grenzen, mijn lichaam moest gewoon maar doen wat ik wilde, maar mijn nek/schouder/armklachten werden erger en erger, en ik raakte arbeidsongeschikt. In totaal zat ik 14 maanden in de WAO, de pijn was zo erg dat ik mijn eigen haar niet meer kon wassen en dat ik niet meer auto kon rijden van de pijn. Ik was ervan overtuigd dat het ‘slechts’ lichamelijk was, maar het had zeker ook gevolg op mijn mentale welzijn.

Inmiddels weet ik beter.

 

Een nieuwe wending

In 2013 zat ik weer een paar maanden thuis met nek/schouder/arm klachten. Op dat moment kwam een opleiding tot sportmasseur op mijn pad. Wat vond ik dat fantastisch! Mijn leven nam een nieuwe richting. Na het behalen van dat diploma wilde ik meer en zo kwam ik in aanraking met de Chinese Tuina massage-therapie.

Het herstellen van lichamelijke en mentale balans op een natuurlijke manier heeft me gegrepen en boeit me enorm.

Inmiddels ben ik er wel achter dat 95% van de langer durende lichamelijke klachten stoelt op overtuigingen en automatische patronen in ons onderbewuste.

Daarmee aan de slag gaan vraagt moed. Maar het levert ook heel veel op. Zo werd me duidelijk dat mijn overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’ me dwars zat, en dat ik daardoor altijd heel hard aan het werk was om maar te bewijzen dat het niet zo was en in de hoop dat ik op een goede dag wel goed genoeg zou zijn. Nu die bubbel is doorgeprikt, werk ik nog steeds hard, maar met respect voor mijn lijf en mijn welzijn en zonder mijn eigen grenzen over te gaan.

Wil jij ook van wat hardnekkige klachten/oude patronen af? Graag ga ik met je aan de slag om samen tot de kern te komen en los te komen van je oude ‘shit’.

Aser-methode therapeut Jessica Uljee

Jessica Uljee

Locatie: Gelderland (Apeldoorn)

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

“Jessica is een spontane vrouw en die haar vak goed verstaat. Ze luistert goed naar de klachten van de cliënt en neemt je mee in wat ze gaat doen tijdens de behandeling. 

Jessica blijft niet op de vlakte qua vragen stellen maar vraagt door naar de evt onderliggende oorzaak van de klacht/pijn en voelt dit ook aan en kijkt goed naar de reactie van het lichaam hierop. Ook is ze eerlijk en transparant of de behandeling die ze geeft op korte termijn gaat helpen of dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Ze dringt zichzelf niet op maar geeft goede adviezen.

Ik bewonder haar in wat ze doet en in hoever ze mij geholpen heeft met mijn nek en rugpijn.”

– Anneke

Luister hier het interview met Jessica

Samen met Jessica werken aan jouw Vrije Leven

Wil jij los komen van je oude patronen, en echt Vrij Leven? Maak dan een afspraak met Jessica (in Apeldoorn) voor een 1 op 1 Aser-methode traject:

Vrij Leven draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches