Online Trainingen: Leer Vrij Leven, Persoonlijke Groei

Leer Vrij Leven - Persoonlijke groei

Al onze trainingen zijn gericht op het veranderen van jouw patronen. Alleen als je je onderbewustzijn kunt ‘herprogrammeren’, en je onderdrukte emoties kunt loslaten ben je in staat om blijvend te veranderen en echt Vrij te Leven.

Ben je nieuw hier, dan raad ik je aan om te starten met de training ‘Start met Vrij Leven’.

Wist je dat de patronen die je door je leven heen hebt aangeleerd bepalend zijn voor de stress en fysieke klachten die jij nu ervaart? Wist je ook dat je 95% van de tijd onbewust en  automatisch reageert op nieuwe situaties op basis van je eerdere ervaringen?

Deze patronen zijn bepalend voor je leven. Dit betekent dus dat als je iets in je leven wil veranderen, je je gedrag moet veranderen. Wil jij van je stress, migraine of andere fysieke klachten af? Dan is het tijd om deze patronen te doorbreken!

Dit is onze ‘flagship’ online training. Met de oefeningen en inzichten uit deze training ga je de grootste stappen maken. Als je twijfelt waar te beginnen? Dan is dit de juiste plek.

Met de training Creëer je Droomleven help ik je helder krijgen wat je écht wilt, niet wat iedereen zegt dat je zou moeten nastreven.

Je leert hoe de law of attraction écht werkt. Zonder zweverig te worden, maar gewoon puur vanuit begrip van je brein en je fysiologie begrijpen waarom je niet verder komt en hoe je dat wel doet.

Ik begeleid je met de oefeningen, inzichten en meditaties door je diepere lagen van onderbewustzijn heen tot je op het punt komt dat je je negatieve patronen los laat en vanuit jezelf naar je droomleven toe groeit.

Zodat jij je droomleven kunt creëren. Relaxed, ontspannen en zelfverzekerd.

Wat is de sterkst werkende techniek voor persoonlijke groei?

Of je nu je fysieke balans wilt veranderen, hoe je je voelt, je focus, je zelfbeeld of gewoon stress wilt verminderen…

Er is één techniek die het sterkst werkt om direct en blijvende verandering te creëren.

Dankbaarheid.

Leer hoe dit werkt en hoe je deze oefening inzet.

In deze gratis Challenge leer je hoe je meer energie krijgt, meer focus en minder stress, in 10 minuten per dag.

Met eenvoudig uit te voeren oefeningen die sterk doorwerken op je zenuwstelsel, je brein, je hormoonsysteem, hoe je je voelt en hoe je denkt, krijg je in een paar dagen al meer energie, meer focus en minder stress.

Investeer 10 minuten per dag in jezelf, en verbaas jezelf over het verschil wat je in je hele leven maakt.

Een goed begin is het halve werk. Sterker nog, als je je dag op de juiste manier begint, sta je al met 2-0 voor, voordat de anderen wakker zijn.

(Coming Soon)

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders