fbpx

Ons Team: Sanne Oele-den Hartog

“Met mijn voeten in de branding, kijkend naar de golven, met mijn gezin aan mijn zijde. Dat gevoel dat je dan hebt, is voor mij hét ultieme gevoel van vrij leven. Net zoals het tij, komen en gaan dingen weer. Ook negatieve gedachten, tegenvallers en al het andere dat energie vreet. Alles komt en gaat. Vrij leven: vrij van stress, vrij van regeldingen en vrij van disbalans.”  

Ik ben Sanne Oele, een rasechte keientrekker (Amersfoortse en trots!), die sinds 2006 samen is met de liefste man. Sinds 2019 mogen we elkaar echt man en vrouw noemen. Moeder van 2 heerlijke dochters (2012 & 2014), maar ook zus, een echt mensen-mens en dol op samen zijn met vrienden en familie. Ontzettende boekenworm en fanatiek social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van ‘online’ zijn, wat mij weer helpt bij vrijer leven.

Sinds maart 2017 ben ik de Virtual Assistant van Bas, wat simpel gezegd betekent dat ik vanuit mijn eigen kantoor in Amersfoort werk voor Bas en Aser-methode.nl en hem help bij allerlei verschillende en zeer leuke dingen. Waarom vanuit mijn eigen kantoor? Omdat dit mij voor een stuk heeft geholpen bij vrij leven. Vrij van stress, alle regeldingen en disbalans.

Sanne Oele-den Hartog

Virtual Assistent

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

Vrij Leven draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches