Ons Team: Sanne Oele-den Hartog | Vrij Leven | Leer ons kennen

Ons Team: Sanne Oele-den Hartog

“Met mijn voeten in de branding, kijkend naar de golven, met mijn gezin aan mijn zijde. Dat gevoel dat je dan hebt, is voor mij hét ultieme gevoel van vrij leven. Net zoals het tij, komen en gaan dingen weer. Ook negatieve gedachten, tegenvallers en al het andere dat energie vreet. Alles komt en gaat. Vrij leven betekent voor mij: in balans zijn.”

Ik ben Sanne Oele-den Hartog, een rasechte keientrekker (Amersfoortse en trots!), die sinds 2006 samen is met de liefste man. Sinds 2019 mogen we elkaar echt man en vrouw noemen. Moeder van 2 heerlijke dochters (2012 & 2014), maar ook vrouw, dochter, zus en tante. Verder een echt mensen-mens die dol is op samen zijn met vrienden en het gezin, maar zich af en toe ook even volledig terugtrekt en geniet van het alleen zijn. Ontzettende boekenworm, fanatiek interieurveranderaar, schilder en tekenaar en social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van ‘online’ zijn, wat mij weer helpt bij vrijer leven.

Sinds maart 2017 ben ik de Virtual Assistant van Bas, wat simpel gezegd betekent dat ik vanuit mijn eigen kantoor in Amersfoort werk voor Bas en Asermethode.nl. Het team help ik met allerlei verschillende en zeer leuke dingen. Bewust vanuit mijn eigen kantoor, omdat dit mij heeft geholpen met balans te krijgen in mijn eigen leven en daarbij zelf vrij te leven.

Sanne Oele-den Hartog

Virtual Assistent

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders