Ons team: Bas van Pelt | Vrij Leven, in volledige verbinding

Ons Team: Bas van Pelt

Bas van Pelt geniet en leeft Vrij

“Ik geloof dat we tot veel meer in staat zijn dan we zelf denken. Wie je denkt dat je bent is alleen maar een opeenstapeling van aangeleerde automatische patronen. We zijn veel meer dan dat. We hebben een oneindig potentieel tot groei.

Ik wil je laten ervaren dat je veel meer bent dan je denkt. Je mag weer ervaren welke grootsheid je in je hebt. Zodat je vanuit jouw grootsheid anderen kunt inspireren hun eigen grootsheid te ontdekken”

In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Al in mijn stages fascineerde het me waarom de een snel herstelde en de ander allerlei complicaties ontwikkelde, ook al deden ze hetzelfde. Vanaf het begin van mijn carrière als fysiotherapeut en later als acupuncturist en coach ben ik op zoek gegaan naar de mechanismen die dit kunnen verklaren.

Via neurofysiologie, neuropsychologie, boeddhisme, Taoïsme, cranio-sacraal therapie, osteopathie, nlp en nog veel meer technieken ben ik uiteindelijk tot de inzichten gekomen van waaruit ik nu werk.

Inmiddels heb ik een eigen methode ontwikkeld, een boek geschreven en durf ik te zeggen dat ik een expert ben op het gebied van helen door je zelf te veranderen. In mijn praktijk behandel ik geen klachten. Ik help mensen te veranderen, waardoor hun klachten vanzelf verdwijnen.

Bas van Pelt geniet en leeft Vrij

Bas van Pelt

Locatie: Alkmaar

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

“Ik merk dat je vanuit jouw gevoel coacht en daarbij heel rake dingen zegt en doet. Zeker de laatste keer was een diepe slag waar ik de effecten van zie. Het is subtiel maar geeft wel resultaat. Dat maakt dat ik al aardig wat stappen zet en ook veel vertrouwen heb in het vervolg.

Daarnaast geloof ik dat je altijd je spiegel tegenkomt. Dat merk ik zelf ook als coach. Er zijn raakvlakken op de thema’s waardoor jij voor mij op dit moment de juiste coach bent.”

– Evelien

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders