Ons Team: Sandra van Luinen | Vrij Leven

Ons Team: Sandra van Luinen

Sandra van Luinen lacht weer na chronische pijn door firbomyalgie

Mijn naam is Sandra van Luinen. Ik ben acupuncturist, coach en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn.

Na de diagnose Hashimoto (langzaam werkende schildklier) zo’n 20 jaar geleden en Fibromyalgie in 2017, heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan over omgaan met pijn en vermoeidheid. Deze kennis en ervaring zet ik nu met veel plezier en passie in voor de mensen die ik begeleid in mijn praktijk in Waddinxveen.

Als ik toen wist, wat ik nu weet…

Chronische pijn kan ervoor zorgen dat je dagelijkse leven een flinke uitdaging is. Zeker als er geen goede en kant-en-klare oplossing voor je pijnklachten lijkt te zijn. Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment het contact met je lichaam kwijtraakt.

Mij overkwam het ook: ik was de verbinding met mijzelf helemaal kwijt, waardoor ik mij enorm eenzaam voelde. Bang voor de toekomst, omdat mijn vertrouwen in mijn lichaam en gezondheid volledig waren verdwenen. Boos, vanwege het onbegrip of het feit dat ‘ik er maar mee moest leren leven’. Verdrietig en gefrustreerd, omdat ik mijn oude leven en mijn oude ik kwijt was.

Steeds weer ging ik over mijn grenzen heen, deed ik alsof er niets aan de hand was en bleef het vooral in mijn eigen hoofd zitten… Het zorgde ervoor dat ik steeds verder weg kwam te staan van mijn lichaam, mijn gevoelens en mijn eigen emoties. Sterke patronen en overtuigingen waren mijn overlevingsmechanisme. Die zijn super waardevol geweest om überhaupt de dag door te komen, maar op termijn heeft het mij en mijn herstel vreselijk in de weg gezeten.

En precies daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt mensen met chronische pijn te begeleiden uit deze strijd. Zodat het leven weer écht de moeite waard is om te leven en je weer vrij en blij kunt zijn. Los van stress, pijn en oude patronen. Weer in verbinding met jezelf én het leven! Je hoeft het niet alleen te doen.

En nu over jou…

Dit veranderen is aan jezelf en natuurlijk kan je ervoor kiezen om het dan ook helemaal alleen aan te pakken en proberen het mechanisme te doorbreken. Alleen 95% van onze activiteiten en gedachten vinden onbewust plaats. En iets waar je niet bewust van bent, kan je ook niet veranderen. Daarom is het dus ook zó moeilijk om erachter te komen wat er ‘speelt’ en waar je winst kunt behalen. Want… als je dat wist… dan had je er allang wat aan gedaan, toch?!

Herken jij jezelf hierin? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken of we een match zijn.

Sandra van Luinen lacht weer na chronische pijn door firbomyalgie

Sandra van Luinen

Locatie: Zuid-Holland (Waddinxveen)

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakings-gesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

Vrij Leven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders